NordiCare søker produktspesialist innen segmentet ortopedi.

Publisert:
19.06.2019
Ansettelsesform:
Heltid
Kontakt:
Anita Bach

Detaljer

Publisert:
19.06.2019
Sted:
Oslo
Kategori:
Salg, markedsføring & reklame
Fagområde:
Key Account Manager
Ansettelsesform:
Heltid
Referansenummer:
201216531
Kontakt:
Anita Bach

Beskrivelse

NordiCare søker produktspesialist innen segmentet ortopedi

NordiCare utvikler og markedsfører nøye utvalgte produkter til kirurgi, ortopedi og rehabilitering i hele Norden. Kundene våre finnes på sykehus og private klinikker for ortopedi, kirurgi og plastisk kirurgi, men også i kommunale tjenester som eldreomsorg. NordiCare ble grunnlagt i 2004, og i dag er vi ca. 20 ansatte med hovedkontor i Viken i Sverige.

Om stillingen

NordiCare jobber i en konkurranseutsatt bransje, men har evnen til å bidra med det lille ekstra som utgjør forskjellen for kundene våre. Hos NordiCare er kulturen og engasjementet i selskapet nøkkelen til suksess. Derfor legger vi mye ressurser på at medarbeiderne våre skal trives hos oss. Du har et direkte resultatansvar for salgsutviklingen, og vi tilbyr kontinuerlig støtte og profesjonell hjelp fra erfarne kollegaer i Viken. Stillingen innebærer daglige reiser og overnattinger.

Arbeidsoppgaver:

  • Planlegge og gjennomføre kundebesøk sammen med salgsleder
  • Utvikle og få enda mer dyptgående relasjoner til eksisterende kunder, med målet å skape mersalg
  • Identifisere og utvikle nye, potensielle A-kunder og kontaktpersoner
  • Utnytte og utvikle samarbeidet med kompetente arbeidskollegaer
  • Ha ambisjon om å stadig utvikles, delta aktivt i opplæring samt dele kunnskaper og
  • erfaringer med kollegaer
  • Skape flere fornøyde kunder ved å tilby best mulig service
Hvem leter vi etter?

Nå søker vi en selger til våre ortopedi- og rehab-produkter, som skal arbeide sammen med salgslederen vår som har base i Stockholm. For å lykkes som selger på NordiCare må du ha en ambisjon om å stadig komme lengre og lykkes litt bedre. Du trives med kontinuerlig utvikling og liker å utfordre deg selv, du setter høye personlige mål og fokuserer på å nå disse. Du har også en genuin interesse for mennesker, og for å forbedre hverdagen for personer med ulike sykdommer og problemer.

Kvalifikasjoner:

Du har flere års erfaring fra oppsøkende salg. Du har en eller annen form for helse utdannelse, som fysioterapeut eller sykepleier og/eller salgserfaring fra forbruksvarer til offentlige og private helseaktører. Du bor trolig i nærheten av Oslo. Du har interesse og kjennskap til ortopedisk virksomhet, ortopedisk klinikk samt bruk av ortopediske produkter, og har gjerne noen form for klinisk erfaring.

Vi tilbyr: heltidsstilling, en inspirerende arbeidsplass, gode karriere- og utviklingsmuligheter, intern opplæring og konkurransedyktige vilkår. Besøk hjemmesiden www.nordicare.se for å lese mer om produktene våre.