Nyfødtintensiv sykepleier - Oslo.

Publisert:
06.12.2017
Ansettelsesform:
Part time
Kontakt:
Bethina Breddam
Telefonnummer:
+4792228218

Detaljer

Publisert:
06.12.2017
Sted:
Oslo
Kategori:
Helse
Fagområde:
Sykepleier
Ansettelsesform:
Part time
Referansenummer:
201090976
Kontakt:
Bethina Breddam
Telefonnummer:
+4792228218

Beskrivelse

Har du erfaring med barn?

Vi vet hva som kreves:
Vi vet hva som kreves ved norske helseforetak: Rett kompetanse til rett tid. Derfor legger vi mye stolthet i å finne de beste kandidatene til oppdrag som passer akkurat dem. Kandidatene som kan faget ut og inn. Som vet hva som kreves når de kommer på jobb. Som møter kollegaer og pasienter med et smil. Som holder hodet kaldt når andre for lengst har mistet det.

Ønskede kvalifikasjoner:
På vegne av kunde søker vi deg som kan ta et lengre eller kortere oppdrag på nyfødt intensiv i Oslo. Vi ser etter deg som er intensivsykepleier/spesialsykepleier med erfaring fra barn med oppstart så snart som mulig.

Vi tilbyr:
En spennende, lærerik og givende arbeidsplass hvor du får tett oppfølging av en konsulent både før, under og etter oppdrag. Hos oss får du også konkurransedyktige betingelser, samt at vi dekker reise og bolig for deg. Vi har også treningsavtale med SATS/Elixia i tillegg til at vi holder jevnlig HLR kurs for våre ansatte.

Synes du dette virker spennende, men er usikker om dette er noe for deg? Nøl ikke med å ta kontakt med Bethina for en uforpliktende prat: +47 922 28 218