Ønsker du å bli butikksjef i Sola?.

Detaljer

Publisert:
17.06.2020
Sted:
Sola, Rogaland
Kategori:
Service & handel
Fagområde:
Butikkleder
Ansettelsesform:
Heltid
Referansenummer:
201294288
Kontakt:
Geeti Dadwal
Telefonnummer:
+4798819024
På vegne av kunde søker vi deg som ønsker å drive egen butikk sentralt i Sola.

Som Kjøpmann og franchisetaker hos vår kunde driver du din egen virksomhet, med det fulle ansvaret for din egen butikk og ansatte.

Du kan gjerne være relativt fersk i gamet, vi legger stor vekt på personlige egenskaper, motivasjon og interesse i denne stillingen. Gjennom tett samarbeid med hovedkontor vil du få grundig opplæring, gode innkjøpsavtaler og nyttige verktøy som hjelper deg å drive god og effektiv butikk.

Vår kunde er opptatt av å være et godt sted å arbeide, og deres Servicekontor støtter og hjelper deg innenfor alle områdene av butikkdriften. Fort rett person kan det være store muligheter videre internt hos vår kunde

Som person må du

  • trives i møte med både kunder og kolleger.
  • Du må brenne for god service
  • Du må interessere deg for salg og salgsfaget.
En god kjøpmann hos oss trives i kontakten med kundene bak kassa, elsker å selge mat og drikke til travle kunder, og vet at en god rutine alltid kan bli hakket bedre.

Du har gjerne erfaring med butikkdrift, en god økonomisk forståelse og et ønske om å drive din egen butikk.

Høres dette interessant ut for deg? Da håper vi at vi ser din søknad snart. Dersom du har ytterligere spørsmål til stillingen kan du kontakte Geeti Dadwal på telefon 988 19 024. Vi behandler alle søknader fortløpende.