Ønsker du en deltidsjobb innen reiseliv? - Bergen.

Sendt:
07.03.2018
Ansettelsesform:
Heltid
Kontakt:
Erlend Låstad

Detaljer

Sendt:
07.03.2018
Sted:
Bergen, Troms
Kategori:
Kundeservice|Administrasjon & kontor|Salg, markedsføring & reklame
Ansettelsesform:
Heltid
Referansenummer:
115480315
Søknadsfrist:
Snarest
Kontakt:
Erlend Låstad

Beskrivelse

Etablert feriehusformidler opplever nå vekst og søker flere selgere til tegning av utleieavtaler med private feriehuseiere i hele Norge!

Denne jobben er tenkt som et supplement til en deltidsjobb, selvstendig virksomhet, tidlig pensjon eller lignende, men vi forventer at du har mulighet til å jobbe 15-20 timer i uken, litt avhengig av svingninger i etterspørselen.

Arbeidet består i å finne og motta interessante emner og deretter besiktige feriehuset, forhandle og tegne avtale med feriehuseieren. Du skal dessuten utarbeide et grunnriss, en kort tekst om huset, ta bilder m.m. Når avtalen er i boks og godkjent av hovedkontoret, overtas kontakten med feriehuseieren av vårt regionale servicekontor som du arbeider tett sammen med.

Vi ser etter deg som:
Har tid til overs og ønsker å skape din egne resultater
Ønsker en selvstendig jobb
Er selvgående og proaktiv
Er positiv og ser muligheter i markedet
Er strukturert og effektiv

DanCenter tilbyr et fast honorar pr. signerte kontrakt, bonus for hvert 10. hus i en målperiode, samt provisjon av DanCenters inntjening på feriehuset 2. og 3. år det er til utleie. Dessuten får du dekket utgifter til transport ved tegning av kontrakter.

DanCenter er, ikke minst av tyske kunder, kjent for feriehus av høy kvalitet- ofte plassert i nærheten av den norske kysten. Vi har et omfattende fiskekonsept, som i tillegg til familier og par i høysesongen, tiltrekker en del fiskeentusiaster i lavsesongen. Det er derfor en viktig oppgave for deg som selger å gi feriehuseieren råd om forbedring av deres utleiemuligheter, for eksempel ved optimering av båt og tilbehør. DanCenters Team Norge er et motivert team som går etter kvalitet og vekst, og består av selgere og regionskontorer i Norge, samt administrativt personale i København. Vi samles to ganger årlig til gjennomgang av mål, resultater, oppgaver og strategi og det blir delt erfaringer på kryss og tvers. Vi legger stor vekt på hyggelig samvær når vi møtes. Ut over dette avholdes det telefon- og Skype-møter løpende.

Kunne du tenke deg å være en av de nye selgerne i teamet vårt, søk via annonsen i dag og last opp din CV samt et kort motivasjonsbrev om hvorfor du ønsker stillingen. Vennligst merk i din søknad i hvilket fylke du søker.Organisasjonsbeskrivelse

Vi er en av de største formidlere av ferieboliger i Skandinavia og har utleieavtaler med ca. 10.000 ferieboligeiere i alt. Vi er eiet av selskapet @Leisure, som er en del av Axel Springer-konsernet. Vi har to brands: DanCenter med utleie av feriehus i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland, og Danland med utleie av ferieleiligheter i feriesentre rundt omkring i Danmark.                        Vårt hovedkontor ligger i København, men vi er også lokalt representert i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland. Du kan lese mer om oss på hjemmesidene våre: www.feriehusutleie.dancenter.no www.dancenter.no