Operasjonsykepleier til Oslo - Oslo.

Sendt:
21.02.2018
Ansettelsesform:
Full time
Kontakt:
Bethina Breddam
Telefonnummer:
+47 922 28 218

Detaljer

Sendt:
21.02.2018
Sted:
Oslo
Kategori:
Helse
Ansettelsesform:
Full time
Referansenummer:
114552335
Søknadsfrist:
Snarest
Kontakt:
Bethina Breddam
Telefonnummer:
+47 922 28 218

Beskrivelse

Vi søker operajonssykepleier snarest til et lengre vikariat på Rikshospitalet, med muligheter for forlengelse. Oppstart er snarest mulig og varer helt til høsten 2018. Operasjonssykepleieren må ha over 1 års erfaring og bør ha kjennkap til plastikk, føde og ØNH. Du bestemmer selv hvor mye du kan jobbe og når du kan jobbe. Har du 4 uker til overs så er dette fortsatt interessant, men det er ønskelig at man kan jobbe 1 uke av gangen. Arbeidstiden er mest dagtid fra mandag til fredag, men du bør ha mulighet til å jobbe noe helg og kveld. Dersom du kommer langveis fra så dekker vi både reiseutgifter og en egen bolig i nærheten av Rikshospitalet. Dette er en veldig spennende avdelingen å jobbe på, samt en unik mulighet til å kanskje prøve noe nytt.

Vi tilbyr:

  • Lønn over tariff, 12 % feriepenger, samt gode pensjon og forsirkingsordninger.
  • Mulighet til å styre din egen arbeidstid, du bestemmer helt selv hvor mye du ønsker å jobbe.
  • Personlig oppfølging av en konsulent med helsefaglig bakgrunn
  • Opplæring

For mer informasjon om stillingen, og for å høre om dette kunne være noe for deg så ta kontakt med Bethina Breddam på tlf: +4792228218 eller send mail til bethina.breddam@randstad.no

 

 Organisasjonsbeskrivelse
Randstad Care er et av de største vikarbyråene for leger i Norden. Vi formidler leger og sykepleiere til alle offentlige sykehus i Norge gjennom samarbeidsavtaler med de fire Helseforetakene. I tillegg har vi oppdrag for ulike kommuner og private helseaktører rundt om i landet. Som del av den nordiske Randstadorganisasjonen, formidler vi også oppdrag i Sverige. Med engasjement og lydhørhet ønsker vi å bidra med å finne og utvikle bemanningsløsninger innen vår bransje.