Personalkonsulent.

Detaljer

Publisert:
22.11.2019
Sted:
Skedsmo, Akershus
Kategori:
Personal & HR
Fagområde:
Personalkonsulent
Ansettelsesform:
Heltid
Referansenummer:
201259565
Kontakt:
Tonje Fløysand
Telefonnummer:
45116527
Trives du med HR-administrative oppgaver? Vi søker deg med bred erfaring innen HR til et engasjement hos Felleskjøpet med varighet mellom 3-6 måneder.

Typiske arbeidsoppgaver
Du vil jobbe tett sammen med våre ledere i bedriftens mange rekrutteringsprosesser. I hovedsak vil du jobbe bredt innen HR-administrative oppgaver og bistå i rekrutteringsprosessen fra A til Å.

  • Utforme annonser i samarbeid med ledere og publisere disse i Webcruiter
  • Følge rekrutteringsprosessen sammen med ansvarlig leder
  • Utlysning av stillinger internt og eksternt (bruk av portaler, nettsteder, sosiale medier etc)
  • Oppfølging av kandidater gjennom vårt rekrutteringssystem
  • Utarbeidelse av arbeidskontrakter, tilbudsbrev etc
  • Oppfølging av personalrekvisisjoner
  • Andre HR relaterte oppgaver

Hvem er du?
Du jobber strukturert og selvstendig, samt at du har stor arbeidskapasitet. Du er proaktiv i forhold til å finne løsninger og informasjon. Du trives med å ha kontakt med våre mange ledere, og ønsker å yte god service. Du har god forståelse innen rekruttering og rekrutteringssystemer, gjerne erfaring innen lønn (SAP) og tidssystemer. Har du en bachelorgrad innen HR eller økonomi og administrasjon kan det være en fordel.

Vi tilbyr
Et engasjement med snarlig oppstart og mulig med forlengelse frem til sommeren 2020. Du vil tilhøre HR-avdelingen som jobber med HR og administrasjon. Moderne kontorer sentralt på Lillestrøm. Spennende arbeidsoppgaver i et selskap i utvikling. Felleskjøpet bidrar til bærekraftig norsk matproduksjon, og et levende norsk landbruk.

Høres dette ut som en jobb for deg? Søk snarlig! Vi vurderer søknader fortløpende. CV og søknad sendes via “Søk her”.

Om arbeidsgiver
Felleskjøpet er bondens partner. Vi er Norges ledende og nyskapende leverandør av varer, tjenester og teknologi til landbruket, park & anlegg, og produkter til privatpersoner. En av våre ambisjoner er å skape Nordens beste faghandelsvirksomhet. Vår kunnskap sikrer et rent norsk landbruk med kvalitetsprodukter!

Vi kan by på spennende arbeidsoppgaver. Alle som jobber hos oss får bruke sin kompetanse, og vil utvikle seg både faglig og personlig. Sammen skal vi jobbe for å sikre en bærekraftig matproduksjon i Norge - i dag og i fremtiden.

Felleskjøpet Agri har en omsetning på over 15 milliarder og har 3150 ansatte. Vi er et nordisk konsern med over 200 butikker, 12 fabrikker, 42 kornmottak og 40 verksteder. Vi har flere fagstaber i distriktene, og det nye og moderne hovedkontoret ligger på Lillestrøm utenfor Oslo. Felleskjøpet Agri er et samvirke eid av 44 000 bønder.

Felleskjøpet trenger mennesker som vil noe mer, og som har det ekstra engasjementet. Bli med oss i det grønne skiftet. Dyrk mulighetene.