Postnord søker Sr. systemutviklere! - Åndalsnes.

Sendt:
05.09.2017
Ansettelseform:
Heltid
Kontakt:
Ingrid Helene Skantze
Telefonnummer:
+47 400 21 538

Detaljer

Sendt:
05.09.2017
Sted:
Åndalsnes, Møre og Romsdal
Kategori:
IT & telecom
Ansettelseform:
Heltid
Referansenummer:
103745819
Søknadsfrist:
Snarest
Kontakt:
Ingrid Helene Skantze
Telefonnummer:
+47 400 21 538

Beskrivelse

Postnord utvikler fremtidens logistikkløsninger og ønsker flere dyktige systemutviklere til Åndalsnes!

PostNords IT-avdeling i Åndalsnes søker nå flere javautviklere som skal arbeide med programmerings -og utviklingsoppgaver i et spennende og kompetent miljø.

Vi opplever en stadig økt arbeidsmengde i Åndalsnes da IT-avdelingen har gått fra et utelukkende norsk fokus til også å utvikle produksjonssystemer for hele Norden. Stillingene vil inngå i systemavdelingen som i dag består av 30 hyggelige kolleger. Ditt primære arbeidssted vil være på vårt kontor i Åndalsnes. Du vil få utfordrende arbeidsoppgaver og faglige/personlige utviklingsmuligheter.

Åndalsnes ligger i Rauma Kommune som er verdens beste kommune for naturglade mennesker. Hvis du liker utendørsaktiviteter og friluftsliv vil du elske arbeidsplassen som er omgitt av landets råeste natur. Behersker du samtidig programmering er dette en stilling for deg!

Du har det som skal til

Du setter pris på en aktiv arbeidshverdag og har høy arbeidskapasitet. Du er løsningsorientert og tar ansvar, og er i likhet med oss opptatt å levere gode resultater. Du er nøyaktig, strukturert og planlegger arbeidshverdagen din godt. Du har gode samarbeidsevner og kommuniserer godt skriftlig og muntlig både på norsk og engelsk. Du er utadvendt, selvstendig og kreativ i din tilnærming til oppgavene.

Du må ha noen års relevant erfaring med systemutvikling og du har gjerne erfaring fra eller interesse for logistikkbransjen.

Universitet eller Høyskoleutdannelse innen IT må du uansett ha.

Godt samarbeid med dine kolleger på andre avdelinger vil være viktig for at du skal gjøre en god jobb hos oss. Dine kolleger opplever deg som samarbeidsvillig og positiv. Gjensidig respekt og tillit er naturlig for deg.

Vi leverer

Vi har fokus på god opplæring og kontinuerlig utvikling av våre medarbeidere slik at du blir satt i posisjon til å levere gode resultater, for kunder og kolleger.

Vi verdsetter din sikkerhet, har gode rutiner og tett oppfølging av selskapets HMS-standard.

Avdelingens gode arbeidsmiljø, fleksibilitet og muligheter for personlig og faglig utvikling verdsettes høyt av våre medarbeidere, samtidig som arbeidsmiljøet kjennetegnes ved et stor mangfold av medarbeidere med ulik bakgrunn, alder og erfaring. Hos oss blir du en del av en mangfoldig arbeidsplass som skal bidra til gode resultater for selskapet i fremtiden.

Utdanning
  • Høyskole / Universitet, Diplom / Bachelorgrad
  • Høyskole / Universitet, Hovedfag / Mastergrad
  • IT
Språk
  • Norsk


Organisasjonsbeskrivelse

Vi leverer. PostNord er den ledende leverandøren av kommunikasjons- og logistikkløsninger til, fra og innen Norden. Gjennom vår ekspertise og et sterkt distribusjonsnett utvikler vi morgendagens kommunikasjon, e-handel, distribusjon og logistikk i Norden. Vår virksomhet bygger på verdiene Pålitelig, Tilgjengelig, Forretningspartner og bærekraftig. I Norge er vi ca 1500 ansatte pluss 800 selvstendige sjåfører, og omsetter for ca 4 mrd kroner. Vi skal ha bransjens mest motiverte og kompetente medarbeidere. PostNord AS har hovedkontor ved Alfaset i Oslo.  Besøk oss på www.postnord.no


 


Rekrutteringen gjøres i samarbeid med Dfind IT