Proaktiv selger til Imento - Moss.

Sendt:
17.11.2017
Ansettelsesform:
Heltid
Kontakt:
Lisa Pahapill
Telefonnummer:
+47 400 21 477

Detaljer

Sendt:
17.11.2017
Sted:
Moss, Østfold
Kategori:
Salg, markedsføring & reklame|Kundeservice
Ansettelsesform:
Heltid
Referansenummer:
108754705
Søknadsfrist:
snarest
Kontakt:
Lisa Pahapill
Telefonnummer:
+47 400 21 477

Beskrivelse

Dine arbeidsoppgaver vil være aktivt salgsarbeid på hele Østlandet og det er en stor fordel om du allerede har et bredt nettverk og eksisterende relasjoner.
Du vil daglig kontakte bedrifter, avdekke behov for IT-løsninger og utvikle sterke relasjoner med sentrale beslutningstakere.

Hvordan du velger å legge opp dagen er helt opp til deg, så lenge du leverer de resultatene som forventes.
Vi søker deg som er en proaktiv relasjonsbygger som tenker langsiktig. Du motiveres av gode prestasjoner, friheten til å styre din egen hverdag.
Du vet at salg krever god struktur, planlegging og rett fokus. Videre er du pliktoppfyllende, ansvarsbevisst, selvgående og resultatorientert.
Du er opptatt av egne mål, men kan samtidig se den store helheten.
Det er en fordel om du har erfaring fra lignende selskap, der du har jobbet med salg av IT utstyr, tekniske produkter, telecom eller printere.
Det er en stor fordel om du har erfaring med salg mot bedriftsmarkedet.

Imento tilbyr:


Vi holder til i nye freshe lokaler i Moss der vi alle har eget kontor.
Vi har et fullt utrustet treningsrom samt et pauserom der du kan spille biljard eller tv spill eller bare slappe av mellom møtene.
I Imento har du en hektisk hverdag, men alle som jobber her er med og bidrar til et godt miljø der latteren sitter løst.
Vi har fin kantine, gode forsikringsordninger med blant annet helseforsikring og internt i Imento finner du den støtten og kompetansen du trenger for å mestre hverdagen.

Arbeidsplass: Brynsalleen i Oslo eller Tykkemyr i Moss.Organisasjonsbeskrivelse
Imento er en av landets ledende aktører på leveranser og tjenester innen IKT-markedet.
Imento gruppen leverer en innkjøpstjeneste orientert rundt hardware, software, AV, tilleggsutstyr, telefoni og andre spesialprodukter.
Imento gruppen består av flere avdelinger, som hver på sin måte har kunden i fokus og med målet om å levere en enklere hverdag.

I 2014 ble Imento kjøpt opp av ATEA og i 2015 ble ATEA Direct (gamle Dropzone) fusjonert inn i Imento og Imento ble Atea sin SMB-satsning i Norge.
Imento utvikler stadig sine tjenester, til dagens og fremtidens kunder. Solid vekst og god økonomi, høy fokus på trivsel og miljø, samt solide erfaringer, gjør at de har fokus på bringe videre deres verdigrunnlag og visjon om en enklere hverdag inn i fremtiden