Prosjektleder i Skjetten

Sendt: 13.01.2017
Sted:
Skjetten, Akershus
Kategori:
Teknikk|Bygg & anlegg
Ansettelseform:
Heltid
Referansenummer:
88985499
Søknadsfrist:
Snarest
Telefonnummer:
+47 909 20 462
Ramirent Temporary Space leverer midlertidige lokaler til en rekke formål. Selskapet leverer raskt økonomisk fordelaktige løsninger til alle behov, enten det er til barnehager, kontor, skoler eller andre som har behov for fleksible og midlertidige lokaler. Ramirent Temporary Space bidrar med alt fra søknadsprosess til ferdige byggeløsninger.

Vi søker nå etter en ny prosjektleder til vårt nye kontor i Ytre Enebakk.
Som prosjektleder i Temporary Space vil være du være øverste ansvarlig for planlegging, oppfølging og sluttresultat for prosjekter, med alle oppgaver det medfører. Hvert bygg er unikt og tilpasset den enkelte kundes spesielle behov, så du vil ha en svært variert og spennende arbeidsdag.

For at du skal lykkes i jobben som prosjektleder bør du ha relevant utdanning på høyskolenivå, helst innen tekniske fag. Dersom du har erfaring som gir deg kompetanse som kreves kan det kompensere for formell utdanning.
Du må ha erfaring fra bygg, offentlige søknadsprossesser og ha god økonomisk forståelse.

Prosjektene kan være krevende, så du må like utfordringer. Du må ha høy arbeidskapasitet og ha lett for å finne løsninger heller enn å fokusere på problemer. Med mye kundekontakt må du være serviceinstilt, imøtekommende og ha gode kommunikasjonsevner skriftlig og muntlig.

Ramirent Temporary Space er en liten men veldig kompetent avdeling der du vil få stort ansvar men også myndighet. Det er bare du selv som begrenser dine muligheter her, du vil synes og gjøre en forskjell. Du vil ha ansvar for prosjekter over hele landet, så du får mange muligheter til å reise. Du vil jobbe i et av landets største og mest solide selskaper i en bransje som vokser raskt.

Ta kontakt med vår rådgiver, Per Ivar Elton, Dfind Executive, på tlf. 90920462, så får du vite mer!

Vi tilbyr
  • Stillingsbrøk: 100%


Organisasjonsbeskrivelse

Ramirent er More Than Machines. Vi er en ledende leverandør av utleieutstyr som kombinerer det beste av utstyr med service og kunnskap, til løsninger som forenkler virksomheten for våre kunder. Vi samarbeider med et bredt spekter av kunder innen bygg og anlegg, industri, verft, offentlig sektor og private. I 2015 var totalomsetningen for konsernet 636 millioner Euro. Ramirent har 2500 ansatte, fordelt på 288 utleiesteder i 10 land i Norden, Sentral- og Øst-Europa, og vi er notert på NASDAQ OMX Helsinki Ltd.


I Norge har Ramirent en omsetning på NOK 1,2 milliarder og ca. 400 ansatte. Vi er Norges største aktør innen utleie av maskiner og utstyr til bygg- og anleggsbransjen, industribedrifter, offentlig virksomhet samt privatmarkedet. Som en del av et stort konsern har Ramirent i Norge en stor internasjonal utleiepark og mer enn 200.000 maskiner. Selskapet har 43 avdelinger i hele landet og dekker behovene til kunden lokalt, samtidig som man også dekker behovene for større kunder som trenger leverandører som kan levere prosjekter rundt i hele landet.