Prosjektleder veisikring - Avdeling Follo.

Publisert:
02.07.2018
Ansettelsesform:
Heltid
Kontakt:
Per Ivar Elton
Telefonnummer:
+47 909 20 462

Detaljer

Publisert:
02.07.2018
Sted:
Avdeling Follo, Akershus
Kategori:
Bygg og anlegg
Ansettelsesform:
Heltid
Søknadsfrist:
06.08.2018
Kontakt:
Per Ivar Elton
Telefonnummer:
+47 909 20 462

Beskrivelse

Ramuddens forretningsidé er å forsyne markedet med varer og tjenester som er knyttet til arbeid på og langs veiene. Selskapet bidrar med løsninger for trafikkutstyr som veisperringer, langsgående sikring, skilt, trafikksignaler, trafikkdirigenter, fartshinder, vedlikehold og teletining mm. Dessuten utarbeides komplette varslingsplaner - skiltplaner, samt kan utføre alt av utsetting, gjennomføring av vedtak og vedlikehold av nødvendig sikringsmateriell. Til avdelingen på Vinterbro har vi et stort behov av en prosjektleder som vil få spennende, utfordrende og varierte dager.

Som prosjektleder vil du bl.a. ha oppgaver som:

  • Utarbeide arbeidsvarslingsplaner og komplette søknader i henhold til statlige og/eller kommunale retningslinjer
  • Delta i utarbeidelsen av effektive og trygge trafikale løsninger 
  • Prioritere og løse kundeforespørsler
  • Bidra med teknisk ekspertise i kundemøter og ved befaringer sammen med våre andre driftsledere og salgsressurser
  • Utvikle og vedlikeholde gode kunderelasjoner og samarbeidspartnere
  • Sørge for lønnsomhet i prosjektene dine

Kvalifikasjoner
Først og fremst bør du ha erfaring fra vei- og/eller anleggsbransjen og ha god kjennskap til hvordan man sikrer alt arbeid som utføres der. Av utdanning ønsker vi at du
har teknisk fagskole e.l. og har gjennomført arbeidsvarslingskurs. Dersom du har relevant erfaring kan det kompensere for dette.
I tillegg er det en fordel om du har erfaring med følgende:

  • utarbeidelse av arbeidsvarslingsplaner og gravetillatelser
  • bruk av Office programmer, Visio, Geomatikk og Isycase
  • praktisk håndtering av tunge sperringer, skilting og arbeidsvarsling
  • er du kursholder for Arbeidsvarslingskurs er det fint, men ikke noe krav

Egenskaper
Ramudden AS er i kraftig vekst i et marked som preges av høyt tempo og stor aktivitet. Du må derfor like at det er mye å gjøre og ikke minst klare å holde styr på mange oppgaver samtidig. Det krever at du er strukturert og kan planlegge for det uplanlagte også. Som prosjektleder har du ansvar for personell og HMS, det er derfor viktig at du er ansvarsbevisst, selvstendig og pålitelig. 

Vi tilbyr
Vi tilbyr en spennende og selvstendig stilling i et solid selskap med gode muligheter for faglig og personlig utvikling. Ramudden AS har som mål å bli ledende i Norge på å lage sikre arbeidsområder langs vei, for industrien og på byggeplasser. Hos oss vil du synes og virkelig gjøre en forskjell!

Ramudden er et ekspansivt rådgivnings- og utleieselskap som tilbyr løsninger og materiell for trygge arbeidsplasser i bygg og anlegg. Selskapet ble etablert i Sverige i 2005 og er etablert i Norge, Finland og Estland. Ambisjonene for videre vekst i Norge er store. Vi har allerede avdelinger i Bergen, Stavanger, Drammen, Haugesund, Ålesund, Steinkjer, Trondheim og Oslo, men arbeider med etablering av flere nye avdelinger. Konsernet omsetter i 2017 rundt 700 MNOK. Innenfor 3-5 år er målsettingen å være en landsdekkende aktør innen områdesikring.