Psykiater til 50% stilling ved DPS Gjøvik.

Publisert:
12.04.2019
Ansettelsesform:
vikariat
Kontakt:
Eline Iving
Telefonnummer:
+4745222799

Detaljer

Publisert:
12.04.2019
Sted:
Gjøvik, Oppland
Kategori:
helse
Fagområde:
psykiater
Ansettelsesform:
vikariat
Referansenummer:
92358
Søknadsfrist:
25.04.2019
Kontakt:
Eline Iving
Telefonnummer:
+4745222799

Beskrivelse

Randstad Care søker psykiater til poliklinikk Gjøvik. Poliklinikk Gjøvik er et tilbud til voksne, og tilbyr utredning, behandling og rehabilitering ved psykiske lidelser og rus hvor du vil tilhøre LAR teamet. Du vil ta del i et tverrfaglig fagmiljø bestående av: 6 overlegehjelmer, hvorav en innen rus- og avhengighetsmedisin, 2 LIS, 5 psykologspesialister, 6 psykologer og 28 stillinger for høyskoleutdannede med videreutdanning. Du vil utrede og behandle LAR Pasienter, delta i tverrfaglig samarbeid ved enheten og samarbeide eksternt med ulike instanser.

-

Periode: 20.05.2019-31-12-2019 med 50% stillingsbrøk. Sammen finner vi ut av når disse timene legges slik at det på best mulig vis passer dine ønsker og din jobbsituasjon.

du kjenner deg igjen i dette:

Du trives med en større frihet og fleksibilitet i hverdagen, ønsker å tilegne deg og dele faglig kompetanse og nysgjerrig på å oppleve nye arbeidssteder. For å lykkes og trives i rollen så tror vi at du har evne og interesse for tverrfaglig samarbeid men kan også arbeide selvstendig.

kvalifikasjoner:

  • Norsk autorisasjon og spesialistgodkjenning
  • Behersker et skandinavisk språk muntlig og skriftlig
  • Det ønskes erfaring fra arbeid i poliklinikk med tilsvarende oppgave
  • Personlig egnethet vektlegges

vi tilbyr:

Hos har du fleksible arbeidsforhold. Sammen lager vi en plan som passer dine ønsker og nåværende jobbsituasjon. Du vil ha en arbeidsplass med fokus på høy faglig kvalitet samtidig som du vil oppleve nye omgivelser i Norge – vi dekker reise og bolig. Du vil få god oppfølging og hjelp til alt det praktiske av egen konsulent med helsefaglig bakgrunn for, under og etter oppdrag. Konkurransedyktige betingelser.

høres dette interessant ut?

Send inn din søknad med CV eller ta kontakt for en uforpliktende samtale for ytterligere informasjon. Søknadsfrist: 25. april. Kandidater vurderes forløpende.