Randstad Care søker dyktige pediatere - Oslo.

Publisert:
17.11.2017
Kontakt:
Espen Meyer Dahl
Telefonnummer:
+4797190710

Detaljer

Publisert:
17.11.2017
Sted:
Oslo
Kategori:
Helse
Fagområde:
Pediatriker
Referansenummer:
201100512
Kontakt:
Espen Meyer Dahl
Telefonnummer:
+4797190710

Beskrivelse

Har du noen uker til overs i løpet av året? Eller ser du kanskje etter en fleksibel arbeidshverdag? Sammen med oss i Randstad Care kan vi finne en turnus som passer din livssituasjon. Gjennom oss får du muligheten til å påta deg oppdrag ved andre sykehus i landet og dermed gi mulighet for videre kompetanseutvikling.

Hvem er vi?
Randstad Care er en av Norges største selskap innen bemanning av helsepersonell. Vi har levert bemanningsløsninger med kunnskap og engasjement til helseforetak siden 1992. Vi har rammeavtale med alle helseforetak i Norge inkl. Helse Nord, Midt, Vest og Sør-Øst og kan tilby både korte og lange oppdrag rundt om i hele landet.

Hvorfor velge oss?
Vi tilbyr stor grad av fleksibilitet. Tilbakemeldingene fra leger som har arbeidet gjennom oss i mange år, er at de trives med friheten samtidig som at det ikke går på bekostning av behovet for forutsigbarhet. For å kunne gi rett kompetanse til rett tid, setter Randstad Care kvalitet i sentrum. Kvalitet i tjenestene som tilbys og kvalitet i prosessene virksomheten bygger på.

Gjennom Randstad får du:

  • Gode inntjeningsmuligheter
  • En fleksibel hverdag
  • Fast kontaktperson
  • Hjelp med reise og bolig
  • Ulike ansettelsesmuligheter
For å jobbe som spesialistlege gjennom Randstad trenger du:

  • Norsk autorisasjon
  • God kunnskap til et skandinavisk språk
Vi søker deg som er selvstendig og fleksibel. Høres dette spennende ut eller har du ytterligere spørsmål, ta kontakt med Espen Meyer Dahl på telefon +47 971 90 710 eller mail espen.dahl@randstad.no