Regelsystemkonsulent - Oslo.

Publisert:
29.06.2018
Ansettelsesform:
Heltid
Kontakt:
Elisabeth Langseth
Telefonnummer:
98468690

Detaljer

Publisert:
29.06.2018
Sted:
Oslo
Kategori:
IT, Teknologi og Telecom
Ansettelsesform:
Heltid
Søknadsfrist:
08.08.2018
Kontakt:
Elisabeth Langseth
Telefonnummer:
98468690

Beskrivelse

Decisive vokser og søker flere konsulenter!

Vi er Norges største kompetansemiljø på regelbaserte løsninger, og nå søker vi ny kollega! Hvis domenekunnskap er din lidenskap bør du komme til oss. Decisive leverer automatisert og effektivisert beslutningsstøtte til våre kunder. Ved å følge Decisivemetoden for å analysere og designe beslutningsstøttetjenester, får vi inngående kjennskap til kundens domene. Dette synes vi er spennende, hvis du føler det samme har Decisive arbeidsplassen for deg!

Som en av oss vil du blant annet få mulighet til å jobbe med

  • Analyse, design og systemutvikling
  • Faglig dialog med kunder og kollegaer
  • Arkitektur og integrasjon

Vi tror du har erfaring fra objektorientert utvikling, med høyere utdannelse. Du har gjerne minst tre års relevant arbeidserfaring og snakker både engelsk og norsk flytende. I tillegg er du opptatt av å løse utfordringer med bruk av spennende teknologi og arkitektur, og ønsker å lage løsninger som er integrert med andre løsninger, både interne og eksterne.

Vi tilbyr et uformelt arbeidsmiljø med engasjerte og sosiale kolleger i et selskap i sterk vekst, god økonomi og som er eid av de ansatte! Arbeidsoppgavene er ansvarsfulle, og byr på faglige utfordringer i spennende miljøer. Vi har også konkurransedyktige betingelser, inkludert gode pensjons- og forsikringsordninger.

Vil du vite mer? Ta kontakt med våre rådgivere i Dfind; janne.kristiansen@dfind.no og elisabeth.langseth@dfind.no
 

Decisive AS er et norsk konsulentselskap som har spesialisert seg på leveranser av regelsystemløsninger. Vi er i dag 26 personer som arbeider med denne teknologien og grunnet stor etterspørsel etter våre tjenester søker vi nå etter nye personer som kan tenke seg å arbeide i utfordrende (og ofte store) prosjekter.
Stillingene er rettet mot noen av Norges største og mest spennende IT-prosjekter. Konsulentene vil ha sentrale roller i å implementere forretningsregler ved bruk av regelmotor. Opplæring i Decision Management systemene vi bruker vil bli gitt.