Regiondirektør Rogaland - Stavanger.

Sendt:
13.03.2018
Ansettelsesform:
Full time
Kontakt:
Per Ivar Elton
Telefonnummer:
+47 909 20 462

Detaljer

Sendt:
13.03.2018
Sted:
Stavanger, Rogaland
Kategori:
Personal & HR
Ansettelsesform:
Full time
Referansenummer:
115821040
Søknadsfrist:
02.04.2018
Kontakt:
Per Ivar Elton
Telefonnummer:
+47 909 20 462

Beskrivelse

Rogaland har et moderne og konkurransedyktig næringsliv med et høyt teknologisk nivå og mange internasjonale og sterke nasjonale aktører. Fylket er godt etablert i den globale økonomien gjennom råvareproduksjon, energiressurser samt teknologi- og tjenesteutvikling basert på høyt utdannet arbeidskraft.
Rogaland vil også i framtiden være blant landets viktigste industrifylker med energi, maritim, oljeservice, landbruk og sjømat som de største hovedklyngene.

Vi søker nå etter deg som har visjoner for næringslivet i Rogaland, får gjennomført beslutninger, liker å være ute hos bedriftene, trives i politiske miljøer og ikke minst er en god leder for medarbeiderne på regionkontoret.
En viktig del i regiondirektørens jobb er å sørge for at NHOs medlemsbedrifter i Rogaland har en nær og tett dialog med relevante målgrupper og å jobbe for at vi øker antallet medlemsbedrifter i NHO-familien.

Som vår nye direktør vil du være blant de foretrukne talspersoner i media, debatter og spørsmål som berører næringslivet i Rogaland.
Du er en leder med naturlig autoritet som arbeider både strategisk og operativt, er løsningsorientert, engasjert og kommuniserer godt på alle nivåer. Vi forutsetter at du har relevant, høyere utdanning.

NHO tilbyr den rette kandidaten spennende utfordringer i et av landets viktigste næringsregioner med gode muligheter for personlig og faglig utvikling.

Ønsker du mer informasjon om stillingen ber vi deg ta kontakt med vår rekrutteringspartner Dfind Executive v/senior advisor, Per Ivar Elton, 909 20 462, eller direktør medlem og region NHO, Christian Chramer, 928 82 360

Organisasjonsbeskrivelse

Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO) er den største interesseorganisasjonen for bedrifter i Norge. NHO arbeider for at organisasjonens 25.400 medlemmer får bedre rammevilkår. Gjennom politisk påvirkning, gjennomslag i forhandlinger og attraktive medlemstjenester skal NHO bidra til lønnsomhet i medlemsbedriftene. Slik skal NHO sikre grunnlaget for et økonomisk sunt og vekstkraftig samfunn. Les mer om oss på nho.no.


NHO Rogaland har 2500 medlemsbedrifter og er det lokale servicekontoret for alle fylkets medlemmer, har fem ansatte og holder til i Næringslivets Hus i Stavanger sentrum. Regionskontorets oppgaver er bl.a. å drive opinionsskapende arbeid og påvirke lokale og regionale myndigheter i tett dialog med medlemsbedrifter. Målet er å sikre gode rammevilkår og forutsigbarhet slik at våre medlemmer og næringslivet som helhet blir mer konkurransedyktige og lønnsomme.


https://www.nho.no/Om-NHO/Regionforeninger/NHO-Rogaland/