Salgs- og markedskoordinator.

Detaljer

Publisert:
11.10.2019
Sted:
Bergen, Hordaland
Kategori:
Salg, markedsføring & reklame
Fagområde:
Salgskoordinator
Ansettelsesform:
Heltid
Referansenummer:
201252249
Søknadsfrist:
2019-10-25
Kontakt:
Yngvild Hjetland
Telefonnummer:
+4793855766
Ortopro er en del av Blatchford-konsernet, som har aktivitet over hele verden. Vi søker nå en engasjert salgs- og markedskoordinator, som kan bidra til å synliggjøre vårt brede produktspekter og ikke minst Blatchford sine unike produkter. Din oppgave er å støtte selgerne i sitt daglige virke, og da spesielt med salget av Blatchford-produktene. Du vil jobbe tett sammen med markedsavdelingen til Blatchford i England, som produserer markedsmateriale av høy kvalitet.

Som salgs- og markedskoordinator er du avgjørende for at selgerne lykkes og du skal bistå dem med salgsanalyser, kampanjer, materiell og det de måtte trenger av øvrige verktøy.

Arbeidsoppgaver:

 • Salgsstøtte for selskapets 4 selgere. Bistå med analyser og andre verktøy for selgerne.
 • Vedlikeholde og utvikle hjemmesiden. Synliggjøre produktene på hjemmesiden og sikre alltid oppdatert informasjon.
 • Være ansvarlig for sosiale medier.
 • Drive kampanjer og aktiviteter blant annet i Google og på Facebook. Spisse kampanjer mot riktige målgrupper, og analysere kampanje i etterkant.
 • Synliggjøre det store produktspekteret både overfor det profesjonelle markedet, forbrukere og internt i konsernet
 • Salgsrapportering
 • Lage/få laget brosjyrer, flyers, materiell og det som trengs til kampanjer og aktiviteter
 • Ta eierskap til produktene med et sterkt ønske om å løfte de opp og frem
Ønskede kvalifikasjoner:

 • Det er ønskelig med utdannelse på bachelornivå. Relevant erfaring kan kompensere for manglende utdannelse.
 • Det er en fordel om du har arbeidet med markedsrelaterte oppgaver tidligere.
 • Du har god it-forståelse og setter deg raskt inn i nye systemer. Vi bruker Uni Micro i dag.
 • Du må beherske norsk skriftlig og muntlig. Det er også viktig at rette person er stødig i engelsk da man i stillingen skal kommunisere med kolleger ved kontoret i England.
Personlige egenskaper vi ser etter hos deg:
Som person er du analytisk og har interesse for data. Du er flink til å organisere arbeidshverdagen din, og jobber strukturert og effektivt med kampanjer og analyser. Du er en kreativ person og kommer gjerne med gode ideer til hvordan dere kan synliggjøre produktene til Blatchford. Du kommuniserer klart og tydelig, og er sterk på å formidle budskap både på norsk og engelsk. Og sist, men ikke minst: du er en trivelig kollega som bidrar til et godt arbeidsmiljø!

Vi tilbyr:
Som salgs- og markedskoordinator i Ortopro får du en spennende jobb i et selskap som leverer meningsfulle produkter for å heve våre kunders livskvalitet.

Vi tilbyr konkurransedyktig lønn og gode arbeidsvilkår. Vi er en gjeng på 13 ansatte som vektlegger et godt arbeidsmiljø. Vi har sommerfest og julebord hvert år, og forsøker også å få til en teambuildingaktivitet i løpet av året. Vi håper du vil finne deg til rette og bli en del av gjengen vår!

Det er ønskelig med oppstart så snart som mulig i stillingen, men vi venter på rette vedkommende dersom du har oppsigelsestid. Dette er en fast 100 % stilling, arbeidssted er Midttun.

Dersom du har ytterligere spørsmål til stillingen kan du kontakte Yngvild Hjetland i Randstad på 93855766. Søknadsfrist på stillingen er 25.oktober.