Salgs -og marknadssjef.

Publisert:
09.01.2019
Ansettelsesform:
Heltid
Kontakt:
Daniel Dvergsdal
Telefonnummer:
+4740021564

Detaljer

Publisert:
09.01.2019
Sted:
Førde, Sogn og fjordane
Kategori:
Salg, markedsføring & reklame
Fagområde:
Salgssjef
Ansettelsesform:
Heltid
Referansenummer:
201197019
Søknadsfrist:
2019-01-25
Kontakt:
Daniel Dvergsdal
Telefonnummer:
+4740021564

Beskrivelse

Vår kunde i Førde søkjer etter ein regional salgs -og marknadssjef som skal bidra til å utvikle organisasjonen mot nye høgder!

Kan du vise til suksess innanfor merkevareposisjonering, leiing eller organisasjonsutvikling? Då er du den vi leitar etter.
Som salgs - og marknadssjef vil du ha regionalt leiaransvar for organisasjonen sine kontor mellom Kristiansund og Bergen. Du vil gå ein svært spennande, variert og hektisk kvardag i møte.

Du har solid digital kompetanse, og du brenn for marknadsføring og sal som fagfelt. Vi ser etter deg som kan ta eigarskap til di leiarrolle, og evnar å inspirere og motivere dine ansatte. Du er framoverlent, og ser alternative løysningar der andre ser problem. Du er ein ressursperson for dine ansatte, og du elskar å lære opp og utvikle nye talent innanfor organisasjonen.

Er du vår nye sjef?

  • Du har høgare utdanning, gjerne innan økonomi, marknadsføring eller mediafag.
  • Du er ein spesialist på bruken av digitale virkemidlar i markedsføringssamanheng.
  • Du er trygg i leiarrolla, og er eit naturlig midtpunkt på grunn av din karismatiske personligheit.
  • Di adferd og væremåte stimulerer til eit inkluderande og godt arbeidsmiljø.
  • Din overbevisning om at sal er eit fag ein aldri kan bli utlærd i, gjer deg til ein pådrivar for stadig kompetanseheving og utvikling av både deg sjølv og dine ansatte.

Som vår nye sjef vil du gå foran som eit godt eksempel på korleis ting skal gjerast. Du vil være ein nøkkelperson når det gjeld implementering av organisatoriske endringar som kjem. Du er ein lagspelar som vil spele på dine ansatte, og som vil utvikle din eigen stab til til eit draumelag. Du er ansvarlig for å skape resultat for organisasjonen, og det er di oppgåve å etablere eit sunt prestasjonsmiljø samstundes som det gode sosiale miljøet oppretthaldast.

Om dette er ei stilling som interesserer deg må du ikkje nøle med å søke. Trykk på lenka til høgre i annonsa for å legge inn CV og søknad.

Ved spørsmål angåande stillinga kan du kontakte Daniel Dvergsdal per tlf: 400 21 564.

Aktuelle kandidatar vert tatt inn på intervju fortløpande.