Salgskonsulent.

Publisert:
30.08.2019
Ansettelsesform:
Heltid
Kontakt:
Kristin Hatten
Telefonnummer:
+4791334015

Detaljer

Publisert:
30.08.2019
Sted:
Bergen, Hordaland
Kategori:
Salg, markedsføring & reklame
Fagområde:
Selger
Ansettelsesform:
Heltid
Referansenummer:
201243108
Søknadsfrist:
2019-08-30
Kontakt:
Kristin Hatten
Telefonnummer:
+4791334015

Beskrivelse

På vegne av prisvinnende mediebyrå ser vi etter selger B2B.

Vår kunde er et av landets største mediebyrå, med solid erfaring etter lang fartstid i markedet. Kontoret i Bergen består av sprudlende og dedikerte kolleger, har en tilstedeværende og kompetent leder. Bedriften tilbyr gode betingelser og interessante kunder.

Vi ser etter en relasjonsselger som er god på å pleie kundeforholdet til nye og eksisterende kunder. Du har driv, motivasjon, integritet og kompetanse om salgsfaget. Du er sosial, raus og utadvendt med et bredt nettverk av mennesker rundt deg, og du trives med å bygge nye relasjoner. Du er nysgjerrig og initiativrik, følger med på trender og oppsøker ny kunnskap. Du er selvstendig og strukturert og et arbeidsjern som ser muligheter fremfor problemer.

Du trives med å ha flere baller i luften og har evnen til å lande dem. Du har med fordel utdannelse og erfaring med markedsføring, men dette er ikke et absolutt krav, da bedriften er svært god på opplæring og kursing av sine ansatte.

Det du derimot MÅ ha, er erfaring fra oppsøkende salg og et ønske om å bygge karriere innen salgsfaget. I tillegg bør du har erfaring med å bruke pc og mobil som arbeidsverktøy, og du bør evne å tilegne deg ny kompetanse og jobbe strukturert. Videre må du ha sertifikat og disponere egen bil, da store deler av jobben som skal utføres baseres på feltsalg.

Brenner du for å skape gode kundeopplevelser? Vil du være med å fremme kultur, kunnskap og engasjement? Send oss en kortfattet søknad om hvorfor dette er stillingen for deg.