Selger.

Publisert:
22.03.2017
Kontakt:
Sigrid Anette Forde
Telefonnummer:
+4740021567

Detaljer

Publisert:
22.03.2017
Sted:
Sogn Og Fjordane
Kategori:
Salg, markedsføring & reklame
Fagområde:
Selger
Referansenummer:
201039807
Kontakt:
Sigrid Anette Forde
Telefonnummer:
+4740021567

Beskrivelse

Vi søker etter selger til solid bedrift i vekst i Sogn og Fjordane. Vi leter etter deg som elsker å være på farten,og som blir trigget av å ha mange baller i luften på samme tid. Du er god på komunikasjon og rådgivning. Du elsker at hver dag byr på utfordringer, og at ingen dag er lik. Du er sporty, smilende og positiv, og med en innstilling som sier; "Dette får vi til!"

Ønskede kvalifikasjoner:
Du har gjerne erfaring og kompetanse innen salg og er vant til å jobbe etter målene du har satt deg. Mangler du noe av dette kan det være at du lenge har tenkt at rådgivning og kundekontakt generellt er noe som passer for deg, og er klar for en ny og spennende utfordring.. For øvrig har du;

  • Øyne for detaljer, og fanger opp et "hint" når det ligger der
  • Et ønske om å jobbe i et selskap du kan presentere for kunden med stolthet
  • Gode PC kunnskaper
  • Meget god i norsk, muntlig og skriftlig
  • Du har sertifikat i kl. B
Personlig egenskaper:
Du har stor arbeidskapasitet, og en sterk indre drivkraft for det du jobber med. Du kommer lett i kontakt med nye mennesker, trives i sosiale sammenhenger, kan begeistre og skape tillit. Videre ønsker vi deg som er;

  • Strukturert og selvstendig
  • Kreativ og selvmotiverende
  • Nøyaktig og resultatorientert
Kontoret er lokalisert i Førde, men arbeidsplassen din er hele Sogn og Fjordane. Stillingen har ansvaret for våre kunder på Vestlandet som i perioder vil innebære en del reising. Vi søker deg som er komfortabel med noen døgn på veien, uredd i møte med nye mennesker og sammen med dine kollegaer brenner for arbeidet ditt.

Vi kan tilby deg et kreativt, morsomt og uformelt arbeidsmiljø. Du vil få dyktige kollegaer og alle ansatte har gode muligheter til utvikling med varierte arbeidsoppgaver og ansvar.