Selger til Lumon Norge!.

Detaljer

Publisert:
03.11.2019
Sted:
Oslo
Kategori:
Salg, markedsføring & reklame
Fagområde:
Selger
Ansettelsesform:
Heltid
Referansenummer:
201256738
Søknadsfrist:
2019-11-25
Kontakt:
Lisa Pahapill
Telefonnummer:
+4741229987
Lumon er en ledende leverandør innen balkonginnglassing og balkongfasader. Lumon ble etablert i 1978, og med 40 års erfaring og langsiktig produktutvikling basert på brukeropplevelser over flere tiår, tilbyr Lumon skreddersydde balkonginnglassingsløsninger til sine kunder. Kompromissløs kvalitet og kontinuerlig produktutvikling har gjort Lumon til en stor og anerkjent aktør over hele verden, med mer enn én million fornøyde kunder. Lumon hjelper deg å komme nærmere naturen, og nyte balkongen uansett vær eller vind.

Lumon Norge vokser og i den forbindelsen ser vi etter flere selgere som skal jobbe i eget distrikt i Oslo og omegn. Vi søker deg som drives av å skape resultater og er en god menneskekjenner. Din hverdag vil bestå av bearbeidning av borettslag og beboere i borettslag. Du vil booke møter, komme med kundetilpassede løsninger, utarbeide tilbud og se til at få en signatur på plass. Du skal håndtere forespørsler fra potensielle kunder samtidig som du må prospektere etter nye.

I rollen som salgskonsulent hos Lumon er det viktig at du er god til å kommunisere med ulike mennesker, er sosial og empatisk.

Ansvarsområde:

  • Du vil ha ansvar for å vedlikeholde og øke markedsandelen innen ditt geografiske område
  • Prospektering og sondering i markedet
  • Relasjonsbygging, markedsføring og salg
  • Tilbudsskriving og kontraktshåndtering
Din bakgrunn:

  • Salgserfaring, gjerne fra telefonsalg eller feltsalg
  • God teknisk forståelse
  • Gode IT kunnskaper
  • Førerkort kl. B
Lumon tilbyr:
Muligheten til å jobbe for et selskap med sterk og solid vekst.

Du vil få høy grad av frihet og fleksibilitet i hverdagen. Du vil bli gitt god opplæring og faglig støtte kombinert med høy grad av tillit, åpen kommunikasjon og raske beslutningsveier. Siden Lumon Norge AS er et firma i stor vekst vil det også være store muligheter for en karriere utvikling hos oss.

Firmabil