Spennende jobb som systemutvikler. Nyutdannede oppfordres til å søke. - Kristiansand S.

Sendt:
26.10.2017
Ansettelsesform:
Heltid
Kontakt:
Marie Skomedal
Telefonnummer:
+47 400 21 590

Detaljer

Sendt:
26.10.2017
Sted:
Kristiansand S, Vest-Agder
Kategori:
IT & telecom
Ansettelsesform:
Heltid
Referansenummer:
106319445
Søknadsfrist:
snarest
Kontakt:
Marie Skomedal
Telefonnummer:
+47 400 21 590

Beskrivelse


Vår kunde ønsker å utvide sin utviklingsavdeling i Kristiansand. Arbeidsoppgavene rettes i hovedsak mot utvikling hvor det benyttes Microsofts produkter.

Arbeidsoppgaver:

• Lage verktøy som støtter og effektiviserer bedriftens arbeidsprosesser
• Videreutvikle tekniske moduler med tilhørende integrasjoner
• Delta i større og mindre utviklingsprosjekter
• Kontinuerlig arbeide for å øke kompetansen rundt verktøy, teknologi, metoder og arbeidsprosesser
• Utvikle server-side og/eller front-end
• Forvalte eksisterende systemer

Kvalifikasjoner og egenskaper:

Du må ha kjennskap til utvikling innen .Net, Angular, WCF, WPF og MVVM. Du må i tillegg ha ønske om å jobbe med analyse, design og utvikling i forhold til integrasjonsløsninger. Kunden ønsker å knytte seg til positive, innsatsvillige medarbeidere med gode evner til å jobbe både selvstendig og sammen med andre. Søkere må ha evne til å arbeide metodisk og strukturert. Nyutdannede oppfordres til å søke.

Det legges vekt på gode kommunikasjonsevner - både på engelsk og norsk. 

Vi kan tilby interessante og krevende arbeidsoppgaver i et internasjonalt miljø med gode muligheter for faglig utvikling. Det er et ungt og uformelt miljø preget av tillit og åpenhet med gode betingelser og spennende karrieremuligheter.

 

Høres dette ut som noe for deg? Send din søknad og oppdatert CV til kristiansand@randstad.no i dag. Aktuelle kandidater vil bli kontaktet for snarlig intervju.Organisasjonsbeskrivelse
Randstad er en av verdens største aktører innen fleksibel arbeidskraft, med tjenester innenfor rekruttering, bemanning og HR-tjenester. Randstad har mer enn 29000 ansatte i 39 land, og omsatte i 2015 for 19,2 milliarder euro. Selskapet ble grunnlagt i 1960, og er børsnotert i Nederland og USA, med hovedkontor i Diemen, Nederland. (www.randstad.com / www.randstad.no).
I Norge ble Randstad etablert i 2008. I begynnelsen av 2016 kjøpte vi Proffice, og i november byttet alle kontorene navn, slik at de nå går under Randstadnavnet. Vi har 18 kontorer rundt i hele landet. Les mer om oss på våre nettsider, www.randstad.no