Spennende lederstilling - Bergen

Sendt: 11.08.2017
Sted:
Bergen, Hordaland
Kategori:
Administrasjon & kontor|Annet|Personal & HR
Ansettelseform:
Heltid
Referansenummer:
101962313
Søknadsfrist:
03.09.2017
Kontakt:
Torhild Håvardstun
Telefonnummer:
+47 400 21 552

BIR Privat AS søker leder for prosjekt og utvikling.

BIR Privat AS skal ansette leder til avdeling for prosjekt og utvikling. Leder får ansvar for selskapets prosjektportefølje, innovasjon og tjenesteutvikling.

Det er viktig at du er en tydelig og erfaren leder med strategisk forståelse for forretningsprosesser, og at du har solid erfaring fra prosjektgjennomføring. Du bør ha god kunnskap om hvordan IT og dataflyt kan støtte og utvikle ny kundeverdi.

Vi ser etter er en kreativ, nysgjerrig og inkluderende leder som trives med å ta avgjørelser. Du identifiserer deg med BIR sine kjerneverdier: superpålitelig, miljøpådriver, imøtekommende og lagspiller (SMIL). Du kommuniserer godt og har fokus på grundighet i dokumentasjon og beslutningsgrunnlag.

Det er ønskelig med utdanning på masternivå, teknisk eller økonomisk.

Har du spørsmål til stillingen ber vi deg ta kontakt med Bente Gansum Daazenko på 997 24 313/bente.daazenko@bir.no, eller Torhild Håvardstun på 400 21 552/Torhild.haavardstun@randstad.no.

For mer informasjon om BIR Privat AS, se www.bir.no.Organisasjonsbeskrivelse


BIR Privat AS er et heleid datterselskap av BIR AS. Vi har ansvaret for renovasjonstjenestene til husholdninger i Askøy, Bergen, Fusa, Kvam, Os, Osterøy, Samnanger, Sund og Vaksdal. I BIR Privat AS trenger vi flere dyktige og kompetente medarbeidere. Vi skal jobbe sammen for å oppnå konsernets visjon om å være vestlendingenes egen miljøbedrift.