Spennende mulighet for deg med lederambisjoner - Oslo

Sendt: 01.08.2017
Sted:
Oslo
Kategori:
Økonomi, regnskap, lønn & innkjøp
Ansettelseform:
Heltid
Referansenummer:
100491151
Søknadsfrist:
Snarest
Kontakt:
Morten Kolek
Telefonnummer:
+47 932 48 773
For kunde søker vi nå etter en Business Controller som ønsker å ta ansvar. Stillingen er et vikariat for leder som skal ut i permisjon, og det forventes at du har lyst til å ta ansvar som leder. Du bør være sulten og er du glad i å reise vil det være et pluss. Stillingen rapporterer til Head of Business Support.

Stillingen ligger i avdeling for salg og logistikk, og man ser for seg at personen har tett kontakt med de europeiske salgskontorene, så vel som alle regnskapsressursene ute. Man bør ha erfaring med utarbeidelse av business case, rapportering og oppfølging av finansielle data, arbeid med budsjett og prognoser og vant til å jobbe tett på ulike linjeledere.

Stillingen vil gi rett person gode muligheter til å vise seg frem, gjøre seg kjent i organisasjonen og tilegne seg verdifull kompetanse innenfor controlling i en spennende bransje i sterk vekst.

Arbeidsoppgaver
Som person bør du være sulten på å lære, klar for å ta ansvar og faglig sterk Du evner å selv sette deg inn i ting - samtidig som du ikke redd for å spørre. Du er flink til å manøvrere i store og komplekse organisasjoner og tenker at nettverk internt er viktig. Du har aller helst en mastergrad innen merkantile fagområder og dersom du er eller var revisor i din første jobb tror vi at du har den faglige bakgrunnen for å lykkes. Du prater veldig godt engelsk, også fagspråk.
I denne rollen ser vi at det er fordelaktig med noe reising rundt til våre europeiske kontorer, så dersom du trives med en hektisk hverdag med noe reising - og dersom du kjenner deg igjen i overstående, så bør du ta kontakt med oss.
Som innleid konsulent vil man bli fortløpende vurdert for andre tilsvarende stillinger internt.
For mer informasjon ta gjerne kontakt med oss i Dfind finance and accounting - og du treffer Morten Vigen Kolek på 932 48 773 / morten.kolek@dfind.no. Vi tilbyr
Stillingsbrøk: 100%