Spesialist innen fødselshjelp og kvinnesykdommer? - Oslo.

Publisert:
16.11.2017
Kontakt:
Eszter Fazekas
Telefonnummer:
+4791739322

Detaljer

Publisert:
16.11.2017
Sted:
Oslo
Kategori:
Helse
Fagområde:
Gynekolog
Referansenummer:
201100029
Kontakt:
Eszter Fazekas
Telefonnummer:
+4791739322

Beskrivelse

Ønsker du en fleksibel arbeidshverdag og en tilpasset turnus? Eller har du noen uker til overs som du ønsker å fylle? Gjennom Randstad Care får du muligheten til å arbeide ved ulike sykehus over hele landet, som gir gode muligheter for kompetanseutvikling. Sammen kan vi finne løsninger som passer for deg og din arbeidshverdag.

Hvem er vi?
Randstad Care er en av Norges største selskap innen bemanning av helsepersonell. Vi har levert bemanningsløsninger med kunnskap og engasjement til helseforetak siden 1992. Vi har rammeavtale med alle helseforetak i Norge inkl. Helse Nord, Midt, Vest og Sør-Øst og kan tilby både korte og lange oppdrag rundt om i hele landet.

Hvorfor velge oss?
Vi tilbyr stor grad av fleksibilitet. Tilbakemeldingene fra leger som har arbeidet gjennom oss i mange år, er at de trives med friheten samtidig som at det ikke går på bekostning av behovet for forutsigbarhet. For å kunne gi rett kompetanse til rett tid, setter Randstad Care kvalitet i sentrum. Kvalitet i tjenestene som tilbys og kvalitet i prosessene virksomheten bygger på.

Gjennom Randstad får du:

  • Gode inntjeningsmuligheter
  • En fleksibel hverdag
  • Fast kontaktperson
  • Hjelp med reise og bolig
  • Ulike ansettelsesmuligheter
For å jobbe som spesialistlege gjennom Randstad trenger du:

  • Norsk autorisasjon
  • God kunnskap til et skandinavisk språk

Vi søker deg som er selvstendig og fleksibel. Høres dette spennende ut eller har du ytterligere spørsmål, ta kontakt med Eszter Fazekas på telefon +47 917 39 322 eller mail eszter.fazekas@randstad.no