Sykepleier - Ønsker du å jobbe på medisinsk eller kirurgisk avdeling i sommer.

Detaljer

Publisert:
05.03.2020
Sted:
kalnes, østfold
Kategori:
helse
Fagområde:
sykepleier
Ansettelsesform:
vikariat
Referansenummer:
125676
Søknadsfrist:
snarest
Kontakt:
Alena Strømme
Telefonnummer:
+47 417 70 857

Randstad Care søker sykepleiere til medisinske og kirurgiske avdelinger til sommerjobb ved Kalnes sykehus. Vi søker sykepleiere med både sykehus og kommune kompetanse. Vi oppfordrer også nyutdannede sykepleiere å søke på stillingen.

 

Flere avdelinger har behov for din kompetanse i sommer. Her er det mulighet til å få erfaring innen mange ulike felt. Det er flere kirurgiske avdelinger som du kan jobbe på blant annet ortopedisk, gastrokirurgisk, kar/bryst og endokrin/urologi. Eller medisinske avdelinger slik som hjerte, infeksjon, lunge, nevro/slag, geriatri, gastromedisinsk og kreft avdeling.

 

Randstad Care er best rangert på å levere sykepleiere til alle landets sykehus. Vi er rangert som nummer en i Helse Nord, Helse Midt-Norge, Helse Vest og har ledende plassering i Helse Sør-Øst. Ved å jobbe gjennom Randstad Care får du mulighet til å ha fleksibelt arbeid med gode betingelser, et trygt og lovregulert arbeidsforhold. Randstad Care betaler selvfølgelig for reise og bolig under oppdraget. Husk i Randstad får du alltid din egen bolig - du deler ikke med andre.

 

vi tilbyr:

  • En fast kontaktperson som er sykepleier med erfaring fra sykehus.
  • Vi gir lønn over tariff.
  • Du vil få 12 % feriepenger og selvsagt alle tillegg for ubekvem arbeidstid som du har krav på, men i tillegg gir vi ekstra 100 % overtid etter 35,5t / uke*
  • Bor du et stykke unna arbeidsstedet så vil vi dekke bolig og reiseutgifter.
  • Vi har også gode pensjon og forsikringsordninger.

 

Hos oss vil du bli ivaretatt slik du bør, og vi strekker oss langt for å etterfylle dine ønsker.

 

Ønsker du mer informasjon om jobbmuligheter hos oss? Ta kontakt med Alena Strømme +47 41 77 08 57 eller søk på stillingen nå ved å sende CV til care@randstad.no

*Gjennomsnittsberegnes ved arbeids utover 2 uker