sykepleier til barneavdelinger.

Publisert:
10.04.2019
Ansettelsesform:
vikariat
Kontakt:
Alena Strømme
Telefonnummer:
+47 417 70 857

Detaljer

Publisert:
10.04.2019
Sted:
oslo
Kategori:
helse
Fagområde:
sykepleier til barneavdelinger
Ansettelsesform:
vikariat
Referansenummer:
92035
Søknadsfrist:
21.05.19
Kontakt:
Alena Strømme
Telefonnummer:
+47 417 70 857

Beskrivelse

Vi søker barnesykepleiere, eller sykepleiere med barnerfaring til barneavdeling i Oslo. Vi ønsker sykepleiere både til medisinsk barneavdeling og barnekreft sengepost.

Det er behov for perioden fra uke 25 til 34, men det er også mulig å ta enkeltuker - perioden du arbeider tilpasses dine ønsker og behov. Hos oss kan du kombinere ferieuker eller andre tilgjengelige uker du har i løpet av året.

Vi søker deg som er fleksibel og har stort engasjement for sykepleie til barn. Det er viktig at du har oppdatert erfaring på sykehus og med barn, men kreftsykepleiere oppmuntres også til å søke.

Vi dekker for reise og bolig.

Kvalifikasjoner

  • Som sykepleier bør du har erfaring med pleie av syke barn fra 0-18 år på sykehus, stor fordel dersom du er pediatrisk sykepleier eller kreftsykepleier.
  • Du må kunne grunnleggende sykepleieprosedyrer, CVK stell, kjennskap til intravenøse pumper.

Vi tilbyr

Hvilken avdeling som kan passe deg kartlegges sammen med din kontaktperson, det samme med hvilken stillingsprosent du kunne tenke deg. Så anbefaler deg å ta kontakt med Alena Strømme på tlf: +47 417 70 857 for å høre mer om stillingen og om dette kunne være noe for deg, eller gjerne send CV til care@randstad.no Du vil få lønn over tariff uansett, 12 % feriepenger, og selvsagt alle tillegg du har krav på. Du vil få gode pensjon og forsikringsordninger, samt HLR kurs og rabatt på sats/elixia.