Sykepleier til spennende sommeroppdrag - Oslo.

Sendt:
07.12.2017
Ansettelsesform:
Heltid
Kontakt:
Bethina Breddam
Telefonnummer:
+47 922 28 218

Detaljer

Sendt:
07.12.2017
Sted:
Oslo
Kategori:
Helse
Ansettelsesform:
Heltid
Referansenummer:
110032832
Søknadsfrist:
Snarest
Kontakt:
Bethina Breddam
Telefonnummer:
+47 922 28 218

Beskrivelse

Klar for en ny opplevelse i sommer? Har du lyst til å prøve et sted du alltid har hatt lyst til å jobbe? Vi søker sykepleiere til sommeroppdrag til sykehus i hele Norge. Vi har oppdrag på flere ulike sengeposter og du bestemmer om du vil jobbe 2 uker eller hele sommeren på en ny avdeling. Kanskje du har jobbet 2 år på samme sted og lurer på hvordan det er å jobbe med et annet fagfelt? Da har du en glimrende mulighet nå.

Vi søker deg som har minst 1 års erfaring som sykepleier og da helst på sykehus. Du kjenner deg trygg på grunnleggende sykepleieprosedyrer og ønsker faglig utvikling. Du er engasjert og lærevillig.

Hvordan det fungerer og hva vi kan tilby:

Du vil få en fast kontaktperson som vil kartlegge dine jobbønsker og tilrettelegge en turnus etter dine behov. Det er opp til deg om du vil jobbe 2 uker eller hele sommeren, og du vil få jobbe på en fast avdeling. Vi vil ordne og dekke alt det praktiske, slik som reise og bolig dersom du bor et stykke unna. Du vil få din egen bolig i nærheten av ditt arbeidsted, hos oss vil du ikke bo i kollektiv. Dersom sommeroppdraget gav mersmak er det gode muligheter for forlengelse. I forhold til lønn vil du alltid få over tariff, og du vil få gode overtidstillegg. Pensjon og forsikringsordinger har vi også. Siden vi har mange ulike oppdrag, og de beste oppdragene blir booket raskt lønner det seg å få avklart dette så fort som mulig slik at du kan sikre deg det beste oppdraget for deg. Så jeg vil anbefale deg å ta kontakt for en uformell prat nå for å høre dine karrieremuligheter. Du lurer sikkert på masse, ring Bethina eller send mail: +4792228218, bethina.breddam@randstad.no 

 

 

 Organisasjonsbeskrivelse
Randstad Care AS er det ledende vikarbyrået for leger i Norge. Vi tilbyr også oppdrag for sykepleiere/spesialsykepleiere, og søker deg som ønsker en fleksibel og kvalitetsbevisst arbeidsgiver. Kontakt Randstad Care dersom du vil ha en profesjonell, engasjert og lydhør aktør til å ivareta dine interesser i arbeidslivet!