Telefonselger - Hordaland.

Sendt:
23.10.2017
Kontakt:
Tone Lise R Landsvik
Telefonnummer:
+4740021550

Detaljer

Sendt:
23.10.2017
Sted:
Hordaland
Kategori:
Salg, markedsføring & reklame
Fagområde:
Telemarketing
Referansenummer:
201090573
Kontakt:
Tone Lise R Landsvik
Telefonnummer:
+4740021550

Beskrivelse

Har du et stort ønske om å gjøre karriere innen salg?
Som abonnementsselger for vår kunde får du jobbe med salg av Norges fremste publikasjon innen spennende bransje til person- og bedriftskunder i hele landet og Norden for øvrig. Arbeidet foregår primært per telefon, men du må påberegne noe reising til salgsmesser og konferanser. Du vil jobbe med både tidligere kunder og nysalg, samt oppfølging av egne kunder frem til de har betalt.

Som abonnementsselger er du sosial, ansvarsfull og trives med kundekontakt. Du jobber i et team som deler erfaringer og kunnskap, men i salget er du selvstendig og humørfylt.

Du lærer raskt, er komfortabel med mennesker i alle aldre og av alle typer, og er ikke redd for å plukke opp røret. I tillegg er du ordentlig og pålitelig og finner de riktige løsningene som bidrar til fornøyde kunder og hyppig gjensalg.

Kvalifikasjoner:

  • Høyere utdanning.
  • Erfaring fra salg er ikke nødvendig, men er en fordel. Det viktigste er gode holdninger.
  • Prikkfrie norskkunnskaper, muntlig og skriftlig.
  • Gode engelskkunnskaper, skriftlig og muntlig.

Personlige egenskaper:

  • Som abonnementsselger er du en viktig person i bedriften, og det er derfor viktig at du har gode holdninger og streber etter å gjøre kundene fornøyd. Du har et høyt antall kundekontakter, og er dermed i stor grad vår kundes stemme og ansikt utad.
  • Du er uredd, pålitelig, lærevillig, lærenem og nysgjerrig!
Vi tilbyr:

  • Vi tilbyr en jobb hos Norges og verdens ledende nyhetsleverandør. Du får konkurransedyktig lønn bestående av en fast del og en lineær provisjon med gode betingelser og muligheter. Du får salgsskolering og blir en del av et internasjonalt salgsteam som inkluderer både annonse og abonnement. Det er gode avansementsmuligheter i konsernet for de rette personene.

Oppstart Desember 2017/ Januar 2018