UX Lead - Lørenskog.

Publisert:
25.06.2018
Ansettelsesform:
Heltid
Kontakt:
Jens Kuhn
Telefonnummer:
+4795013670

Detaljer

Publisert:
25.06.2018
Sted:
Lørenskog, Akershus
Kategori:
IT, Teknologi og Telecom | Salg og markedsføring | Service yrker | Transport og varehus
Ansettelsesform:
Heltid
Søknadsfrist:
06.09.2018
Kontakt:
Jens Kuhn
Telefonnummer:
+4795013670

Beskrivelse

Bertel O. Steen skal lede an i utviklingen av morgendagens mobilitetsløsninger. Bilbransjen er i store og spennende endringer. Vi kan eie bil, leie bil eller dele bil. Vi kan kjøre elektrisk, plug-in, bensin eller diesel. Bilen er koblet til nett og er selvkjørende. Og dette er bare starten. Vi er i oppstarten av en digital avdeling og ønsker en team lead som vil forme og sette retning for hvordan vi vil jobbe fremover.
 
Du liker å jobbe i team, være en pådriver og få ting til å skje.
Å være en motivator for andre i teamet,  og å forstå hvilke metoder og prosesser som trengs til rett tid er din spesialitet. Du er opptatt av fag og nysgjerrig på nye tjenester og hvor utviklingen går. Både i digitale produkter, men også i måten man jobber på.
 
Hos oss vil du lede et digitalt produktteam.
Du vil sette struktur for hvordan teamet skal jobbe, og velge metoder og prosesser for å sørge for at teamet leverer best mulig. Du vil i stor grad få påvirke hvordan vi skal jobbe, hvordan arbeidsplassen skal se ut, hvem vi bør ansette og hvilken vei vi som ny avdeling burde gå. Sammen skal vi lage en kultur hvor vi skal bygge hverandre opp, dele kunnskap og ha det gøy! Og bygge spennende nye digitale produkter som folk elsker å bruke!
 
Du har god forståelse av smidig og lignende arbeidsmetoder
, i tillegg til at du trives med å være oppdatert på digital tjenesteutvikling og lansering av nye produkter. Erfaring med å jobbe i, og fasilitere team er avgjørende. Av formell utdannelse har du relevant bachelor- eller mastergrad, samt et par års relevant arbeidserfaring.
 
Vi kan tilby bilordning (selvfølgelig), gode lønnsbetingelser, hyggelige kolleger, muligheten til å bestemme retningen for en ny avdeling i en bransje i stor endring, gode karrieremuligheter i et av Norges største konsern og muligheten til å forme din egen arbeidshverdag. 
 
Det er nå det starter. Er du med?

Vil du vite mer? Kontakt vår rådgiver i Dfind, Jens Kuhn på +47 950 13 670, jens.kuhn@dfind.no

Bertel O. Steen AS med datterselskaper er et av Norges største service- og handelsselskap. Konsernet importerer bilmerkene Mercedes-Benz, Kia, Peugeot, Citroën, DS, smart®, Fuso og Setra til Norge og er også en betydelig aktør innen bildetalj, bilfinans, verksteddrift og eiendomsvirksomhet. Selskapet har ca. 2 200 medarbeidere. Hovedkontoret ligger i Lørenskog kommune.