Verdens nordligste bryggeri søker sommervikarer.

Detaljer

Publisert:
23.02.2020
Sted:
Balsfjord, Troms – Romsa
Kategori:
Lager
Fagområde:
Terminalarbeider
Ansettelsesform:
Heltid
Referansenummer:
201270426
Søknadsfrist:
2020-03-04
Kontakt:
Marlen Lauritsen
Vi søker deg som vil være med å ruste opp til festivalsommeren 2020.
I 1877 grunnla Ludwig Mack verdens nordligste bryggeri, og startet dermed et industrieventyr langt nord for polarsirkelen. I dag, 141 år senere, er Mack kanskje landsdelens sterkeste merkevare, synonymt med Nord-Norges positive verdier. Bryggeriet har utviklet seg til å bli et av landsdelens største privateide selskaper, tuftet på nordnorsk kompetanse og kapital, og fremdeles eiet av L. Macks etterkommere.

For Mack, vår kunde og hele Nord-Norges bryggeri, søker vi operatører og lager- og produksjonsmedarbeidere for sommersesongen 2019.

Omgitt av mektige fjell i Nordkjosbotn holder Mack til i nye og moderne lokaler. Med gode rutiner for opplæring, et humørfylt og hyggelig arbeidsmiljø, gunstige lønnsbetingelser og markedets ledende løsninger for produksjon av mineralvann og øl, ligger alt til rette for sommerens kuleste jobb innen lager- og produksjon.

Kanskje har du lyst å lære hvordan blandingsforholdet skal være for å lage Arctic Water? Eller ha ansvar for Keykeg? Sørge for god flyt i produksjonslinjen? Eller er du en habil lagermedarbeider og trives best i trucken?

Uansett, så er det en god sjanse for at vi kan gi deg nettopp den CV-boosten du er ute etter

Vi søker deg som har truckførerbevis T1-T4, og som liker en fysisk og aktiv arbeidshverdag. Du må ha norsk/skandinavisk språk, og du må kunne jobbe i skiftordning.

I tillegg er du:

  • Fleksibel
  • Teknisk anlagt
  • Arbeidsom
  • Ærlig og pålitelig
  • Effektiv og systematisk
  • Selvstendig
Erfaring innen lager og/eller produksjonsarbeid vil være en fordel, men er ikke et krav.

Vi har flere stillinger med noe ulik varighet. Oppstart vil for de fleste være fra ca. uke 22-23 og til ca. uke 34-35. Men for noen av posisjonene er det ønskelig med tidligere oppstart. Opplys i søknadsbrev når du er tilgjengelig for å jobbe.

Nordkjosbotn ligger ca. 1 times kjøring fra Tromsø. Randstad kan være behjelpelig med bolig i Nordkjosbotn.

Alle søknader må gå gjennom Randstad sin søkeportal. For eventuelle spørsmål eller andre henvendelser vedr. stillingene, ta kontakt med rekrutteringsrådgiver i Randstad, Marlen Lauritsen, på e-post marlen.lauritsen@randstad.no.