Vi ser etter en tekniker med erfaring innen automasjon/PLS.

Detaljer

Publisert:
26.06.2020
Sted:
Røyken, Buskerud
Kategori:
Industri & produksjon
Fagområde:
Servicetekniker
Ansettelsesform:
Heltid
Referansenummer:
201295511
Søknadsfrist:
2020-07-20
Kontakt:
Beate Hæhre Jørgensen
Telefonnummer:
+47 400 21 492
Vi søker en løsningsorientert tekniker som skal sørge for at våre produksjonslinjer alltid fungerer optimalt. Du har gjerne erfaring innen indutriell produksjon og ønsker å utvikle deg innen automasjon, PLS og robotisering.

Du vil få muligheten til å jobbe aktivt med forbedring og utvikling av våre automatiserte produksjonslinjer. Arbeidet gjennomføres i samarbeid med vedlikeholdspersonell, driftsledelse og operatører. Bedriften har investert i nye produksjonslinjer og ser etter deg som vil sammen med teknisk sjef ha ansvar for å vedlikeholde og finne gode løsninger, utvikle, forbedre og optimalisere linjene.

Som en del av arbeidet og for å etablere forståelse for oppgavene, vil du også delta i oppstart og "tuning" av bedriftens produksjonsutstyr. Du vil få muligheten til å påvirke og finne gode løsninger og delta i kunnskapsmøter når nye produksjonslinjer skal bygges om eller optimaliseres. Jobben vil da også bestå i å ha dialog med aktuelle utstyrsleverandører for å få støtte til optimalsiering av produksjonslinjene. I tillegg vil du i nært samarbeid med teknisk sjef bestille utstyr til linjer.

Stillingen er fast og arbeidssted er i Røyken.
Det er ikke reising i stillingen og arbeidstiden er fra 8-16.00.

Ønskede kvalikasjoner:

  • Utdanning innen automasjon/PLS eller automatiker
  • Relevant erfaring fra industriell produksjon er en fordel
  • Erfaring med internasjonale tekniske leverandører
  • Beherske teknisk enkelsk
Personlige egenskaper:

  • Serviceinnstilt og systematisk problemløser
  • Arbeidssom med høy gjennomføringsevne
  • God til å kommunisere og dokumentere
  • Systematisk og løsningsorientert
Vi tilbyr et lærerikt og spennende arbeidsmiljø med gode utviklingsmuligheter i et godt arbeidsmiljø med gode kollegaer.

Du vil få muligheten til å påvirke i et miljø der alle har stort eierskap og teknisk interesse. Du vil ha stor frihet til å forme din egen arbeidsdag som igjen krever at du er selvstendig og ansvarsfull.

Fabrikken er i sterk utvikling med fokus på automatisering av nye pakkeløsninger. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser.

Søknadsfristen er 20. juli. Pga ferieavikling vil alle søkere bli kontaktet fortløpende frem til 10.juli og fra 21. juli og fremover. Alle vil få svar og vil bli kontaktet forløpende etter søknadsfristen. Alle søknader behandles konfidensielt -også overfor oppdragsgiver om ønskelig.

Har du spørsmål om stillingen kan du kontakte Senior Consultant Caia Wam Hansen på 400 21 424 eller caia.wam@randstad.no frem til 10. juli og Senior Advisor i Randstad: Beate Hæhre Jørgensen på 400 21 492 eller beate.jorgensen@randstad.no frem til 1. juli og etter 20. juli pga ferie.

Vi kontakter søkere fra og med 20. juli og avtaler intervjuer fortløpende i Randstad sine lokaler i Dr. Hansteins gate 9, 3044 Drammen i Drammen Stasjon Business Center.