Vi søker deg som vil ha en variert og samfunnsnyttig hverdag.

Detaljer

Publisert:
01.10.2020
Sted:
Tromsø, Troms – Romsa
Kategori:
Transport & logistikk
Ansettelsesform:
Heltid
Referansenummer:
201304285
Søknadsfrist:
2020-10-04
Kontakt:
Marlen Lauritsen
Det beste med jobben min er at jeg bidrar til noe samfunnsnyttig, samtidig som jeg får være med på utrolig mange spennende prosjekter og oppdrag

Skulle du ønske dette var din arbeidshverdag?

Vi søker nå flere operatører til hele Nord-Norges Perpetuum.
I Perpetuum består dagene av alt fra bistand ved ulykker som er til fare for miljø og lokalsamfunn, til levering og avhenting ute hos våre kunder og samarbeidspartnere. Vi er stolt av å være en viktig bidragsyter til det grønne skiftet og en arbeidsplass som er av samfunnskritisk betydning for vår region.

Nå ser vi etter deg som har sertifikat kl. C eller CE og som har lyst på en variert og fysisk hverdag sammen med oss.
Vi kan tilby en trygg arbeidsplass hvor det legges til rette for trivsel og kompetanseutvikling. Med nordnorsk eierskap og kort vei fra idé til beslutning, har alle ansatte mulighet til å påvirke veien videre. Våre operatører har dager med akuttoppdrag hvor vi bistår brann og redning og andre dager hvor vi utfører planlagte rutineoppdrag.

Uansett hva du foretrekker, så kan vi garantere en spennende arbeidsplass sammen med dedikerte og humørfylte kolleger.

Andre selvfølgeligheter hos oss er:

  • Konkurransedyktige lønnsbetingelser
  • Fast ansettelse i 100 % stilling
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Kiropraktor- og fysioterapitjenester
  • Årlig tilskudd til medlemsskap på treningssenter
  • Arbeidsoppgaver med stor grad av selvstendighet
  • Høyt fokus på HMS og kompetanseheving
  • Riktig arbeidsverktøy og en moderne utstyrspark

Våre operatører må være stødig bak rattet og bør trives inne i førerhuset så vel som ute i fysisk aktivitet og i dialog med våre kunder og samarbeidspartnere. Praktisk sans og evne til å se løsninger, er egenskaper som vektlegges. Det er ønskelig at du har ADR og gjerne erfaring med tilsvarende utstyr, men det viktigste for oss er at du har lyst og er lærevillig. For rett person vil Perpetuum sørge for nødvendige kurs og kompetanseheving. Sertifikat kl.C og noe kjøreerfaring er et minimumskrav for stillingen. Vi oppfordrer kvinner til å søke.

“Det materielle her er state of the art, og det er en veldig variert jobb. Den ene dagen åpner jeg rør og neste dag sitter jeg på en båt og renser tank. I Perpetuum får du et eksemplarisk arbeidsmiljø, her er det takhøyde uten tak. Og gjenvinning er ei næring som bare blir mer og mer viktig, så jeg frykter ikke for fremtiden - vi er jo de ukjente hverdagsheltene - Ole Kristian, operatør i Perpetuum.

Har du lyst å bli en hverdagshelt sammen med oss ? Vi har behov for flere kolleger på blant annet våre lokasjoner i Tromsø, Salangen og Harstad. Ta kontakt med rekrutteringsådgiver i Randstad, Marlen Lauritsen, dersom dette kan være noe for deg eller om du i første omgang er nysgjerrig på å vite mer.

Søknader behandles fortløpende og det er mulighet for snarlig tiltredelse.

Om selskapet

Vi tilbyr tjenester innenfor ordinært og farlig avfall, slamsuging- og industri, sanering og riving samt kurs og rådgivning. Konsernet er organisert med morselskapet Perpetuum AS, og datterselskapene Perpetuum Circuli AS, Perpetuum Miljø AS og Perpetuum Mobile AS. Hvert av datterselskapene har spisskompetanse på sine forretningsområder, men samarbeider aktivt for å kunne tilby kundene våre komplette og enkle løsninger uten bekymringer.