Vi søker en driftig låsemed/montør til Aker Lås i Oslo.

Detaljer

Publisert:
03.07.2020
Sted:
Oslo
Kategori:
Bygg & anlegg
Fagområde:
Håndverker
Ansettelsesform:
Heltid
Referansenummer:
201295912
Søknadsfrist:
2020-07-31
Kontakt:
Linn Falao Welin
Vi søker deg som vil bli en del av et solid firma med godt arbeidsmiljø, høyt arbeidstempo, og ikke minst mye latter og god takhøyde. Firmaet bærer preg av både bred og dyp kompetanse innen faget, og med kontinuerlig utvikling i bransjen vil det være store muligheter for både faglig påfyll og utvikling.

En arbeidshverdag i Aker Lås vil bestå av serviceoppdrag på vegne av både små og store kunder. Våre kunder ønsker ofte hjelp til åpning av dører, utskiftning av deler og montering av lås/beslag.
Du bør ha noe teknisk innsikt da rollen også krever at du kan montere kodelåser, adgangskontroll og porttelefon. Utviklingen i bransjen gjør at du i tillegg vil få bryne deg på dørautomatikk og programmering.

For å lykkes i denne rollen bør du ha noen års erfaring innen håndverk. Elektrobakgrunn (svakstrøm), erfaring med adgangskontroll og eventuelt montering er spesielt interessant for oss.
Det er viktig at våre kunder blir møtt med den beste kunnskapen, og det er derfor helt avgjørende at du har interesse for faget og er villig til å lære, dersom du ikke har erfaring fra tidligere.

Som låsesmed i Aker Lås er det er krav at du behersker norsk muntlig og skriftlig, har førerkort klasse B, og kan vise til uttømmende politiattest.
Du bør trives i en hektisk hverdag, med varierte oppgaver. Du tar initiativ til forbedring, og er tillitsskapende og bevisst på å bidra til et godt arbeidsmiljø sammen med dine kollegaer.
Aker Lås er kjent for å yte førsteklasses service, og vi ønsker derfor joviale og serviceinnstilte ansatte i vår stab.
Dine referanser bør kunne bekrefte at du er punktlig, stabil og pliktoppfyllende i tillegg til ovennevnte ønskelige egenskaper.

Aker Lås kan tilby :

  • God opplæring i faget
  • Et inkluderende og godt arbeidsmiljø med masse humor og god takhøyde
  • Mulighet for fast ansettelse
  • Tilgang til bil
  • Telefonordning
  • Faglig påfyll og kursing
Er dette noe for deg? Send din søknad via "søk her" snarest. Ta kontakt med Linn Falao Welin, 40021491 dersom du har spørsmål til stillingen.