Vi søker en javautvikler til miljø med fokus på innovasjon, teamutvikling og kompetanseheving. - Bergen.

Sendt:
05.09.2017
Ansettelseform:
Heltid
Kontakt:
Jacob Bruun
Telefonnummer:
+47 921 33 989

Detaljer

Sendt:
05.09.2017
Sted:
Bergen, Hordaland
Kategori:
IT & telecom
Ansettelseform:
Heltid
Referansenummer:
103742898
Søknadsfrist:
03.10.2017
Kontakt:
Jacob Bruun
Telefonnummer:
+47 921 33 989

Beskrivelse

Ambita styrker nå utviklingsavdelingen i Bergen og søker etter dyktige javautviklere med noen års erfaring. Utviklerne i Ambita er organisert i små, autonome team. I tett samarbeid med flinke kolleger vil du få muligheten til å levere nye  produkter, moduler og funksjonalitet fra idefase til lansering. Dermed ser vi for oss at den perfekte kandidaten trives med systemutvikling og ønsker innflytelse på hva som man skal utvikle. Du trives også med både funksjonelle og tekniske diskusjoner. Ut over eget team vil du samarbeide med øvrig IT-avdeling og organisasjonen sin helhet.

Vi søker en full stack javautvikler med erfaring fra moderne utviklingsmiljøer og med smidige utviklingsmetoder. Det er positivt, men ikke et krav om du har erfaring med Amazon Web Services, DEV/OPS, PostgreSQL. Ambita har som ambisjon å hele tiden jobbe med proven best technologies. Arbeidsspråk er norsk.

Vi tilbyr en synlig, sentral og spennende rolle i et større IT-miljø. Ambita inkl. datterselskaper har et sterkt fokus på digitalisering, smidig metodikk og kontinuerlig leveranse.

Har du spørsmål om stillingen eller ønsker en uformell samtale, ta kontakt med vår rekrutteringspartner Dfind v/ Jacob Bruun | jacob.bruun@dfind.no | 921 33 989 eller Lars Frøyland | lars.froyland@dfind.no | 988 33 854Organisasjonsbeskrivelse
Ambita er et IT-selskap som utvikler og leverer verdiøkende tjenester og informasjon innenfor eiendom- og kartdata. Tinglysningsinformasjon fra Grunnboken og teknisk eiendomsinformasjon fra Matrikkelen er sentrale elementer i informasjonsproduktene som leveres. Ambitas kunder er blant annet banker, eiendomsmeglere, takstmenn, arkitekter, media og bygg/anleggsbransjen.

Selskapet har i alt 71 ansatte fordelt på kontorer i Oslo og Bergen. Ambita har fokus på innovasjon, teamutvikling og kompetanseheving. Den største avdelingen er IT utvikling og drift, og jobber med smidige utviklingsmetoder.

Denne rekrutteringen foretas av spesialistavdelingen Dfind IT. Les mer om oss på www.dfind.no