Vi søker Forsikringsrådgivere - Oslo

Sendt: 26.07.2017
Sted:
Oslo
Kategori:
Kundeservice|Administrasjon & kontor|Salg, markedsføring & reklame
Ansettelseform:
Heltid
Referansenummer:
100822064
Søknadsfrist:
snarest
Kontakt:
Lisa Pahapill
Telefonnummer:
+47 400 21 477

Forsikringsrådgiver - Kunderådgiver

Bankassuranse er en enhet i vekst som arbeider med salg av skadeforsikring gjennom vår partner Nordea. Vi tilstreber å være profesjonelle og proaktive i det vi gjør, og samtidig levere gode resultater med høy kvalitet.
Stillingen innebærer rådgivende salg av skadeforsikring i privatmarkedet per telefon og nettmøter. Salg og rådgivning foregår ved å kontakte kunder henvist fra medarbeidere i Nordea, samt ved å kontakte definerte kundesegmenter i Nordea med forsikringsbehov.

Dine kompetanser:

Vi ser etter deg som motiveres av høy aktivitet, er god på kunderådgivning og tenker kvalitet i hele salgsprosessen. Du er dyktig på å kommunisere og avdekke reelle behov hos kunden, og vekker raskt tillit hos både kunder og kollegaer. Du har en god arbeidsstruktur, og du jobber målrettet for å levere den kvaliteten som forventes i stillingen.
Stillingen krever at du kan håndtere våre dataverktøy og klarer å sette deg inn i forsikringsfaget. Vi ser gjerne at du har tilleggsutdannelse utover videregående skole, men relevant arbeidserfaring kan oppveie for manglende studier.

Vi tilbyr:

  • Grundig intern opplæring og sertifisering
  • Coaching og prestasjonstrening
  • Mulighet for faglig utvikling og etterutdanning
  • Fastlønn med god provisjonsordning
  • Bonusordninger
  • God kollektiv pensjon- og forsikringsordning
  • Godt arbeidsmiljø

Tiltredelse 1. September


Om du ser på deg selv som en relasjonsbygger med glimt i øyet, gode samarbeidsegenskaper og har ambisjoner om en karriere i forsikringsbransjen, så kan vi tilby en utfordrende salgsjobb.
Har du spørsmål vedrørende stillingen, kan du kontakte Rekrutteringskonsulent:
Lisa Pahapill M: 400 21 477 e-post: lisa.pahapill@randstad.no
Anita Bach M: 400 21 420 e-post: anita.bach@randstad.no
 Organisasjonsbeskrivelse
Om arbeidsgiveren
Å skape trygghet og verdi skal være kjernen i alt vi gjør. Det krever at vi er de beste i bransjen på forsikring,mennesker og inntjening. De tre delene er fundamentet for å kunne skape trygghet og verdi for våre kunder, medarbeidere og aksjonærer. Tryg er Nordens nest største forsikringskonsern med aktiviteter i Norge, Danmark, og Sverige. Les mer på www.tryg.no