Vi søker logistikkmedarbeider for snarlig tiltredelse.

Detaljer

Publisert:
30.09.2020
Sted:
Tromsø, Troms – Romsa
Kategori:
Lager
Ansettelsesform:
Heltid
Referansenummer:
201304380
Søknadsfrist:
2020-10-11
Kontakt:
Marlen Lauritsen
Kraemer Maritime er i vekst og vi søker deg som har lyst å jobbe innen logistikk.

Kraemer Maritime AS leverer varer og tjenester til det nasjonale og internasjonale offshoremarkedet og skipsflåten. Vi er i dag vel 75 ansatte fordelt på avdelinger i Oslo, Stavanger, Bergen, Ålesund, Kristiansund, Tromsø, Hammerfest og Kirkenes. Selskapets omsetning forventes å bli ca 850 millioner i 2019. Les gjerne mer på www.kraemer.no.

Som sjåfør- og lagermedarbeider hos Kraemer Maritime er du en viktig del av et selskap som har som mål og være den foretrukne leverandør av logistikktjenester, forbruksvarer og utstyr, til Cruise-, Tank-, Offshore- og fiskeflåte, lokalt, nasjonalt og internasjonalt.
Hos Kraemer Maritime kommer du til et veletablert og uformelt arbeidsmiljø med gode betingelser. Vi holder til i flotte og nye lokaler i Minken Næringspark i Ramfjord, knappe 15 minutter kjøring fra Tromsdalen. Vi kan garantere en arbeidshverdag med høy grad av selvstendighet og variasjon sammen med erfarne kolleger og spennende kunder.

Dine arbeidsoppgaver vil være lagerdrift fra a-å og utkjøring av varer til våre kunder. Krav til stillingen er derfor:

  • Truckførerbevis T1,T2,T4
  • Sertifikat kl. C og YSK
  • Norsk språk, skriftlig og muntlig

Vårt store nettverk av gode samarbeidspartnere gjør at vi kan tilby et bredt spekter av tjenester og produkter. Vi jobber for at vårt produktsortiment alltid skal dekke alle våre kunders behov innen forbruksvarer og utstyr, samtidig som vi ønsker å tilby kvalitetsprodukter til en konkurransedyktig pris. Hvis det er noe vi ikke lagerfører, sørger vi for å skaffe til veie produktet gjennom vårt utstrakte kontaktnett. Dette gjør at vi har en unik lagersammensetning innen alt fra transittvarer til redningsutstyr og utrustning av nybygg.

Høres dette spennende ut?

Vi kan tilby et engasjement gjennom Randstad i 100 % stilling og en varighet på 6 mnd, med gode muligheter for fast ansettelse ved endt engasjement. Arbeidstid er 08.00-16.00 og vakttelefon hver 7. helg.

Vil du bli en del av et selskap i vekst? Da ser vi frem til å høre fra deg!
Alle søknader gjennom Randstad sin søkeportal. Spørsmål om stillingen kan rettes til department manager i Kraemer Maritime avd. Tromsø, Stig Mathisen på tlf. 905 52 732 eller rekrutteringsrådgiver i Randstad, Marlen Lauritsen på tlf. 400 21 503.