Vi søker plate- og rørsveisere for Maritim Sveiseservice.

Detaljer

Publisert:
23.01.2021
Sted:
Tromsø, Troms – Romsa
Kategori:
Bygg & anlegg
Fagområde:
Industrirørlegger
Ansettelsesform:
Heltid
Referansenummer:
201314863
Søknadsfrist:
2021-02-20
Kontakt:
Torgrim Labugt Sollid
Telefonnummer:
+47 909 85 802
Vil du bli en del av et solid fagmiljø med sterk, lokal forankring?

Maritim Sveiseservice AS utfører alt av mekanisk industrielt arbeid. Vi jobber med stål, rustfritt stål, syrefast stål, aluminium og andre kvaliteter og legeringer etter behov. Videre jobber vi med rørlegging, hydraulikk, maskinering og mekanikk. Med 40 års erfaring er vi en profesjonell og solid aktør du trygt kan stole på!

Maritim Sveiseservice søker flere platearbeidere/sveisere og industrirørleggere/rørsveisere med stolthet og eierskap til faget. Er du vår nye kollega?

I store, moderne verkstedlokaler som bl.a. inkluderer båthall, flytekai og 30 dyktige fagfolk fordelt på 5 avdelinger, ligger alt til rette for trivsel, utvikling og kompetanseheving for våre nye kolleger innen rør- og platesveis. Høres dette ut som jobben for deg?

Vi kan tilby fast stilling i et nordnorsk og fremtidsrettet selskap. Dine arbeidsoppgaver vil være alt innen plate- og rørsveis, spesielt inn mot maritim sektor. En del kundekontakt og oppdrag ute hos kundene inngår i stillingen. Hos oss får du en trygg arbeidsplass med ordnede forhold og et svært godt arbeidsmiljø på tvers av fagområdene. Gode lønnsbetingelser, pensjons- og forsikringsordninger og relevante kurs og opplæring er en selvfølge hos Maritim Sveiseservice.

Det er ønskelig at du har:

  • Fagbrev som industrirørlegger/rørsveiser eller platearbeider/sveiser. Erfaring kan kompensere for manglende utdanning
  • Sveisesertifikater
  • Førerkort kl.B
  • Respekt for gjeldende HMS- og kvalitetskrav
  • Høy grad av pålitelighet og arbeidsmoral
Vi er stolte av å være godkjent lærebedrift og har fokus på lokal kompetanse. For stillingene hos oss er det et krav med gode norskkunnskaper, skriftlig og muntlig. Det er også ønskelig at du har norsk statsborgerskap, da noen av våre kunder krever sikkerhetsklareringer. Vi er strategisk lokalisert i Breivika havn i Tromsø med primær arbeidstid 07-15. Noe reising til enkelte oppdrag må påregnes.

Søknadsfrist: Snarest. Søknader behandles fortløpende.

Av hensyn til gdpr og personvernregler må alle søknader gjennom vår søkeportal for å bli vurdert. Vi benytter oss av Randstad i rekrutteringsprosessen og ber om at alle spørsmål og henvendelser går til rekrutteringsrådgiver.

Om arbeidsgiveren

Maritim Sveiseservice AS, i lag med Maritim Sveiseservice Eiendom AS er 100% eid av Maritim Sveiseservice Holding AS. Selskapet ble grunnlagt i 1981, og fisjonert ut til nåværende struktur i 2016.