Vi søker prosjektselger for sikkerhetsmarkedet.

Publisert:
05.02.2019
Ansettelsesform:
Heltid
Kontakt:
Gry Lillegård

Detaljer

Publisert:
05.02.2019
Sted:
Bærum, Akershus
Kategori:
Salg, markedsføring & reklame
Fagområde:
Selger
Ansettelsesform:
Heltid
Referansenummer:
201199133
Kontakt:
Gry Lillegård

Beskrivelse

Er du en god relasjonsbygger med teknisk kompetanse som trives med å skape nye forretningsmuligheter? Da er du kanskje den vi ser etter.

Vår kunde har lang historie i å levere sikkerhetsutstyr til Forsvaret og det sivile sikkerhetsmarkedet. De ønsker å fortsette å vokse og vil bygge opp en satsning innenfor sikkerhetssegmentet. Her streber de etter å være i forkant av ny teknologi og kunne tilby de mest innovative og konkurransedyktige løsningene på markedet.

I denne stillingen vil du bli en viktig «brikke» i et lite miljø med faglig tyngde, der du vil få en nøkkelrolle i forhold til å utvikle nye forretningsmuligheter og strategier for selskapet. Det er stor grad av frihet og mulighet til å styre egen hverdag i en flat struktur med korte beslutningsveier.

Vi ser etter en entreprenør som motiveres av å skape sin egen fremtid. Du må ha stå på vilje og like å «grave etter gull» Gode kommunikasjonsegenskaper muntlig og skriftlig, både på norsk og engelsk, er en forutsetning for å kunne fremstå overbevisende og troverdig i salgs –og forretningsdiskusjoner på alle nivåer, ved siden av evnen til å være en god lytter.

Du vil få ansvar for hele salgsprosessen fra idé til signatur og innebærer både nysalg og kundeutvikling. Det er en fordel med erfaring innen anbud, offentlige anskaffelser, ISO og eller lignende. Har du en genuin interesse/kompetanse for å lete etter gode tekniske sikkerhetsløsninger, har markedsforståelse og et godt nettverk i bransjen er det gode muligheter for å lykkes.

Dersom du kjenner deg igjen i beskrivelsen og er interessert, vil vi gjerne motta din søknad og CV.