Vi styrker vår posisjon ytterligere og ønsker velkommen til en ny Sr. Rådgiver innen IT - Oslo.

Sendt:
02.10.2017
Ansettelseform:
Heltid
Kontakt:
Janne Kristiansen
Telefonnummer:
+47 952 04 577

Detaljer

Sendt:
02.10.2017
Sted:
Oslo
Kategori:
Administrasjon & kontor|Personal & HR|Salg, markedsføring & reklame
Ansettelseform:
Heltid
Referansenummer:
105552995
Søknadsfrist:
Snarest
Kontakt:
Janne Kristiansen
Telefonnummer:
+47 952 04 577

Beskrivelse

Vi opplever en økt etterspørsel etter våre tjenester, og ser med dette etter en ny Sr. Rådgiver innen IT som vil være med å befeste og øke vår posisjon.

Som Sr. Rådgiver innen fagområdet IT er det viktig å forstå teknologi, begreper og sjargong for å kunne avdekke kundens behov og krav, og ikke minst kandidatenes kompetanse og ønsker. Vi ser etter deg som er en lagspiller, som liker å oppnå resultater sammen med andre, samtidig som du er raus, kvalitetsbevisst, ambisiøs og konkurranseorientert. Du har høy arbeidskapasitet, er strukturert, effektiv og sosial. Videre er du initiativrik, engasjert og liker å dele kunnskap med andre samt at du trives i en utadrettet og kontaktskapende rolle. Teamet du vil bli en del av har primært ansvar for å rekruttere til faste stillinger innen fagområdet IT.

Arbeidsoppgaver
- ansvarlig for rekrutteringsprosesser fra a-å
- search og headhunting
- innsalg av Dfinds ulike løsninger til både nåværende og potensielle kunder
- ansvar for egen portefølje
- finne de beste kandidatene til våre kunder og de riktige mulighetene for våre kandidater
- bidra til utviklingen av din egen og Dfind sin kundeportefølje
Kvalifikasjoner
- noen års operativ erfaring fra IT-rekruttering
- inngående kjennskap til og interesse for IT-bransjen
- meget god fremstillingsevne i norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig
- høyere utdannelse, gjerne innen IT
Egenskaper
- god på kommunikasjon og relasjonsbygging
- glad i teknologi og liker å holde deg oppdatert på hva som skjer
- trives med en hektisk hverdag
- tør å tøye egne grenser
- utadvendt, initiativrik, engasjert og en gjennomfører
- raus og teamorientert
Vi tilbyr
Som rekrutteringsrådgiver hos oss kan vi tilby deg en fleksibel og forretningsorientert stilling med fokus på solide rekrutteringsprosesser og gode relasjoner. Det er en variert og spennende hverdag med store muligheter i et ambisiøst og levende arbeidsmiljø. Du vil få tilrettelagt god opplæring og vårt selskap har stor fokus på at den enkelte rådgiver skal oppleve personlig utvikling. Dfind er anerkjent for å levere kvalitet og har store planer fremover. Vi er meget profesjonelle og tar jobben og kunden på det største alvor. Det er allikevel plass til god stemning og løse kommentarer og her må DU også bidra. Høres dette spennende ut? Du vil i så fall bli en viktig og sentral ressurs i den videre utviklingen av selskapet!

Har du spørsmål til stillingen, er du velkommen til å kontakte Sr. Manager Janne Kristiansen enten på e-post: janne.kristiansen@dfind.no eller tlf: 952 04 577 eller Advisor Ingrid Skantze på e-post: ingrid.skantze@dfind.no eller tlf: 400 21 538.

Organisasjonsbeskrivelse

Dfind AS ble grunnlagt i 2005 som et spesialisert IT rekrutterings- og konsulentselskap. Selskapet har vært eid av Proffice Norge AS, frem til Randstad globalt kjøpte opp Proffice Group i Norden i 2016. Randstad ble grunnlagt av Frits Goldschmeding og Ger Daleboudt i Nederland 1960, og er i dag etablert i 39 land. Vi er verdens nest største aktør innen rekrutterings- og bemanningsløsninger med over 29.000 ansatte. I fjor høst kjøpte Randstad Proffice Gruppen i Norden og vi har som mål å være markedsleder i de segmentene og markedene vi er representert. 


Denne rekrutteringen foretas av spesialistavdelingen Dfind IT. Les mer om oss på www.dfind.no