Vi trenger flere dyktige kl. B sjåfører!.

Publisert:
20.08.2019
Ansettelsesform:
Heltid
Kontakt:
Tina Rønning

Detaljer

Publisert:
20.08.2019
Sted:
Oslo
Kategori:
Transport & logistikk
Fagområde:
Sjåfør
Ansettelsesform:
Heltid
Referansenummer:
201240728
Søknadsfrist:
2019-09-15
Kontakt:
Tina Rønning

Beskrivelse

Er du klar for nye utfordringer i et spennende selskap med nyoppstartet avdeling i Norge? Du har kanskje sett forskjellige el-sparkesykler plassert rundt omkring i Oslo’s gater?

Vår kunde satser stort og utfordrer aktørene som allerede er på markedet.

For å lykkes i denne stillingen er det er forutsetning at du er lærevillig og trives med samarbeid. Vår kunde streber etter et åpent og inkluderende arbeidsmiljø, uavhengig av kultur, bakgrunn og erfaring.

Vi ser etter deg med stor arbeidskapasitet og fleksibilitet, samt vilje til å lære. Du bør være teknisk interessert og komfortabel med bruk av apper på smarttelefon.

Lageret holder til ved Alnabru i Oslo og vi har behov for sjåfører som er komfortable med å kjøre store varebiler i Oslo’s trange gater. Det er derfor et krav at du har førerkort kl. B, som ikke er begrenset til biler med automatgir.

Som sjåfør skal du hente el-sparkesykler og kjøre de til lageret, samt fra lageret og plassere de ut igjen. Hver sykkel veier ca 20 kg og du bør derfor være i god fysisk form, samt tåle tunge løft.

Vi kan tilby:

· En spennende stilling i et selskap i vekst

· Mulighet for karriereutvikling

· Stor fleksibilitet

· Et godt arbeidsmiljø med motiverte ansatte

Høres dette interessant ut? Da ser vi frem til å motta din CV og søknad snarest. Alle søknader vil bli behandlet fortløpende.