Vil du bli en del av vårt legevaktsteam? - Oslo

Sendt: 18.01.2017
Sted:
Oslo
Kategori:
Helse
Fagområde:
Spesialist i Allmennmedisin
Ansettelseform:
Tidsbestemt
Referansenummer:
201017370
Kontakt:
Marianne Halten
Telefonnummer:
+47 400 21 454
Vi søker dyktige legevaktsleger til naturskjønne Sunnmøre.

Du er engasjert, har stor arbeidskapasitet og kan tenke deg å oppleve vakre Vestlandet for en periode. Som en del av Randstad Care skal du kun konsentrere deg om å gjøre en god jobb når du er på plass. Hyggelig bolig står klar til deg i umiddelbar nærhet til legekontoret.

Legesenteret er godt bemannet med 6 fastleger, 1 turnuslege og 1 vikarlege/legevakt. I tillegg har de 2 bioingeniører, 1 sykepleier og 4 helsesekretærer. Du vil bli møtt av et hyggelig og imøtekommende miljø.

Vaktene begynner på mandag ettermiddag og avsluttes mandag morgen påfølgende 14 dager etter. Det er stor pågang på legevakten. Vikarlegen tar alt av øyeblikkelig hjelp på dagtid med påfølgende hjemmevakt.

Vi er på utkikk etter noen som kan jobbe rullerende 14 dagers perioder i året for å sikre kontinuitet på legesenteret.

Generelle krav
Norsk autorisasjon som lege

Godkjent norsk turnus

Erfaring fra legvakt

Førerkort klasse B

Hvorfor velge oss?
Vi tilbyr stor grad av fleksibilitet. Tilbakemeldingene fra legene som har valgt å jobbe fulltid for oss i mange år,er at de trives med friheten samtidig som det ikke går på bekostning av behovet for forutsigbarhet.

Vi kan tilby både korte og lange oppdrag rundt om i hele landet.

Opplev ulike steder i Norge, samtidig som kompetansen utvides.

Om arbeidsgiveren
Randstad Care AS er et av de største vikarbyråene for leger i Norden. Vi formidler leger til alle offentlige sykehus i Norge gjennom samarbeidsavtaler med de fire Helseforetakene. I tillegg har vi oppdrag for ulike kommuner og private helseaktører rundt om i landet. Som del av den nordiske Randstad organisasjonen, formidler vi også oppdrag i Sverige. Med engasjement og lydhørhet ønsker vi å bidra med å finne og utvikle bemanningsløsninger innen vår bransje.