Vil du jobbe med salg i et norsk selskap som leverer sikkerhetsløsninger for apper og mobil? - Oslo

Sendt: 05.07.2017
Sted:
Oslo
Kategori:
IT & telecom|Salg, markedsføring & reklame
Ansettelseform:
Heltid
Referansenummer:
99706792
Søknadsfrist:
03.09.2017
Kontakt:
Ingrid Helene Skantze
Telefonnummer:
+47 400 21 538

Vi ser etter en pre-sale-spesialist med teknisk bakgrunn, og kjennskap til sikkerhetsløsninger. Promon er verdensledende innen Runtime Application Self-Protection (RASP)-løsninger og ønsker nå å styrke organisasjonen med en ny ansatt innen pre-sale som kan forklare kompliserte tekniske løsninger på en lett forståelig måte for kundene. Du vil også få ansvar for å følge opp eksisterende kunder over tid.


Vi tror den rette kandidaten har teknisk bakgrunn fra f.eks. utvikling, drift eller sikkerhet og trives med kundekontakt. Promon har et bredt behov og du vil få muligheten til å skape din egen rolle i organisasjonen basert på egne interesser og ønsker. Det kan enten inkludere internasjonal reising eller fast arbeidssted i Oslo. Gode engelskkunnskaper er en forutsetning.


Vi tror den rette kandidaten både har et selger-gen og teknisk bakgrunn. Du må evne å sette deg inn i kunders behov og tekniske plattformer. Du vil også være Promon sitt ansikt ut i markedet ved å delta på konferanser, skrive innlegg og knytte kontakter med nye partnere. Arbeidsoppgavene vil inkludere utarbeidelse av teknisk dokumentasjon, oppsett og demonstrasjon av løsninger for kunder og tett samarbeid med både teknisk avdeling og forretningssiden hos kunder. Du vil også jobbe som eksisterende kunders kontaktpunkt i Promon og bidra med å oversette deres behov til tekniske produkter.


Nøkkelord: static analysis, kryptering, Runtime Application Self-Protection (RASP), sikkerhet, app, mobil, pre-sale, kundekontakt, Malware, fraud.

Syns du dette høres interessant ut? Ta kontakt med Ingrid Skantze (ingrid.skantze@dfind.no | 400 21 538) eller Lars Frøyland (lars.froyland@dfind.no | 988 33 854) for en uforpliktende prat.



Organisasjonsbeskrivelse
Promon er et norsk selskap som spesialiserer seg på app hardening med fokus på Runtime Application Self-Protection (RASP). Selskapet jobber på tvers av en rekke bransjer, blant annet innen finans, helse og offentlig sektor. Promon sin teknologi er forskningsbasert og springer ut av miljøene i SINTEF og UiO. Promon har sikret apper brukt av mer enn 100 mill. sluttbrukere siden 2009.