Vil du jobbe med utvikling hos landets ledende leverandør av eiendomsdata? - Oslo.

Sendt:
06.11.2017
Ansettelsesform:
Heltid
Kontakt:
Lars Frøyland
Telefonnummer:
+47 988 33 854

Detaljer

Sendt:
06.11.2017
Sted:
Oslo
Kategori:
IT & telecom
Ansettelsesform:
Heltid
Referansenummer:
107312434
Søknadsfrist:
snarest
Kontakt:
Lars Frøyland
Telefonnummer:
+47 988 33 854

Beskrivelse

Nå søker Ambita utviklere til teamet som jobber med «Infoland,» Norges største og mest komplette portal for eiendomsinformasjon. Du vil komme inn i et team bestående av 8-9 dyktige utviklere, og du vil få muligheten til å påvirke veien videre for Infoland. Ambita opplever økt etterspørsel og har rom for både front end- og back end utviklere. Ambita ser også etter både erfarne kandidater og lærevillige juniorer som ønsker muligheten til å jobbe med utvikling av nye produkter i et etablert selskap. Nyutdannede oppfordres til å søke.


Ambita har nylig lansert ny versjon av kjernesystemet, Infoland. Noen av fokusområdene fremover blir nå å utvikle ny funksjonalitet og å gå over til skybaserte løsninger basert på Amazon Web Services.
Vi tror den rette kandidaten har erfaring med, eller ønske om å lære mer om, WEB-teknologier og skytjenester. I denne rollen vil du jobbe SCRUM-basert og få muligheten til å jobbe fullstack  med et bredt utvalg teknologier og rammeverk. I Ambita vil du også få muligheten til å samarbeide med andre fagmiljøer internt i organisasjonen.

Hvis du er kjent med noen av disse teknologiene så ønsker vi en prat med deg:

  • JavaScript, HTML, CSS
  • Java
  • Riot.js
  • Angular
  • React
  • Amazon Web Services


Det viktigste er likevel at du har en IT-teknisk bakgrunn og interesse for å sette deg inn i nye teknologier. Ambita holder til i moderne, lyse lokaler sentralt på Solli Plass og kan tilby konkurransedyktige betingelser, gode videreutviklingsmuligheter og et hyggelig, uformelt arbeidsmiljø med korte beslutningslinjer store påvirkningsmuligheter. Gode norskkunnskaper er et krav.


Ønsker du mer informasjon om stillingen? Ta kontakt med Dfind ved Senior Rådgiver Lars Frøyland | lars.froyland@dfind.no | 988 33 854Organisasjonsbeskrivelse
Ambita er et norsk teknologiselskap spesialisert på eiendomsdata. De utvikler markedsledende løsninger som bidrar til digitalisering, automatisering og økt kvalitet i kundenes arbeidsprosesser. Ambita tilbyr alt fra komplette meglerpakker og løsninger for elektronisk tinglysing, til avanserte beslutningsstøtteløsninger og analysetjenester basert på eiendomsdata. Alle som driver med kjøp, salg og forvaltning av eiendom ± eller har behov for informasjon om eiendom og eierforhold ± er potensielle kunder.