Vil du jobbe som rotasjonplannlegger i sommer?.

Detaljer

Publisert:
06.04.2020
Sted:
Bergen, Hordaland
Kategori:
Administrasjon & kontor
Fagområde:
Administrator
Ansettelsesform:
Heltid
Referansenummer:
201285297
Kontakt:
Geeti Dadwal
Telefonnummer:
+4798819024
For kunde søker vi en rotasjonplannlegger i 50% stilling for uke 30-32. Det er gode muligheter for at stillingsprosenten kan bli høyere, og det kan også være muligheter for et mer langvarig oppdrag enn ferieavløser. Det kommer helt an på hvordan markedet utarter seg de neste månedene.

Mulige arbeidsoppgaver i stillingen:

  • Administrere reiser for offshorepersonell
  • Sikre at bemanningen offshore er i henhold til oppsatte modeller
  • Påse at personellet opprettholder riktig kompetanse
  • Påse at HR Portal og OCS er oppdatert til enhver tid
Ønskede kvalifikasjoner:

  • Du har relevant høyere utdannelse, eller arbeidserfaring med rotasjonsplanlegging
  • Du har erfaring med bruk av dataprogrammet OCS
  • Det er ønskelig at du kommuniserer svært godt både på engelsk og norsk, skriftlig og muntlig
  • Du har gode datakunnskaper og behersker excel
For at du skal lykkes i denne stillingen er det viktig at du er god til å planlegge og strukturere hverdagen din og arbeidsoppgavene dine. Du er vant til å jobbe med planlegging og logistikk, og er en person som har styr på detaljene. For at personellet skal kunne reise offshore er det mange ting som skal være på plass, og det er ditt ansvar å sørge for at ansatte som skal reise ut har den nødvendige dokumentasjonen klar og de nødvendige kursene for at de skal kunne reise.

Som kollega ønsker vi en person som er en lagspiller, og trives med å lage planer og holde styr på detaljer. Dersom du får denne typen oppgaver er du i ditt ess, og da er du nok en blid kollega som vil gli godt inn i teamet vårt.

Du vil bli ansatt i Randstad i første omgang. Randstad er verdens største HR-selskap, og du vil få fast ansettelse hos oss. Du vil bli fulgt tett opp av din konsulent når du er utleid i oppdraget, og du vil bli en del av den fine Randstad-familien vår. Les mer om oss på www.randstad.no.

Høres dette interessant ut for deg? Da håper vi at vi ser din søknad snart. Dersom du har ytterligere spørsmål til stillingen kan du kontakte Geeti Dadwal på telefon 988 19 024. Vi behandler alle søknader fortløpende.