Vil du være en gründer for et av Sveriges beste e-handelsselskap? - Oslo.

Sendt:
03.10.2017
Ansettelseform:
Heltid
Kontakt:
Maria Høst Steen
Telefonnummer:
+47 400 21 563

Detaljer

Sendt:
03.10.2017
Sted:
Oslo
Kategori:
Personal & HR
Ansettelseform:
Heltid
Referansenummer:
104699214
Søknadsfrist:
16.10.2017
Kontakt:
Maria Høst Steen
Telefonnummer:
+47 400 21 563

Beskrivelse

Overordnet mål med rollen

Bearbeide og utvikle det norske markedet for; www.skincity.no, både operativt og strategisk, etter lokale forutsetninger og med utgangspunkt i deres verdier og forretningsplan;. Målet er økt omsetning og lønnsomhet samt økt kunde- og medarbeidertilfredshet. Som Country Manager vil du rapportere til Marketing Manager.

Ansvarsområder

.Etablere kontor i Oslo
.Gjennom tett dialog med den svenske ledelse, lede og utvikle den daglige virksomheten i Norge
.Salgsansvar for Norge
.Budsjettansvar og -oppfølgning
.Gjennomføre markedsplaner som er satt i dialog med Marketing Manager og Campaign Manager
.Gi innspill til kampanjeinnhold i norske medier
.Konkurranseovervåkning av det norske markedet
.Opparbeide gode og langsiktige leveradørrelasjoner
.Etablere samarbeid med PR relasjoner og merkevareambassadører
.Utvikle og drifte Skincitys sosiale mediekanaler i Norge
.Lede og veilede de norske ansatte, samt i felleskap med HR og Marketing manager
.Planlegge og rekruttere til den norske organisasjonen

Vi ønsker at du har høyere utdannelse innen økonomi eller markedsføring, erfaring fra FMCG innen e-handel samt kjennskap til det norske markedet. Du motiveres av salg og har jobbet både med planlegging og oppfølgning av kampanjer.
Vi ønsker også at du er trygg på deg selv, du er analytisk anlagt, har fokus på kunden og er klar til full innsats for å løfte Skincity i det norske markedet.
Vi tenker at du har ledererfaring eller et stort potensiale, om du har erfaring eller interesse for hudpleiebransjen er det et pluss. Vi benytter norsk, svensk og engelsk i arbeidet, så dette er språk du må beherske.

Opplæring vil i en periode foregå i Täby, rett utenfor Stockholm.

Frist: 16. oktober 2017

Har du spørsmål rundt stillingen er du hjertelig velkommen til å kontakte Maria Høst Steen, Senior Advisor i Dfind Executive, på telefon +47 400 21 563.

Organisasjonsbeskrivelse

Skincity er en digital hudpleieklinikk med opprinnelse fra Sverige som tilbyr et unik utvalg av profesjonell hudpleie og hudpleiende make-up produkter. De ble i 2016 rangert som et av Sveriges beste e-handel selskaper. Skincitys ambisjon er å være et av Nordens mest innovative og fremtidsrettet e-handelsselskaper og man bestreber seg kontinuerlig på å ta begrepet kundeservice til nye nivåer. Siden starten av 2011 har selskapet årlig doblet sin omsetning, inklusiv i Norge, hvor selskapet etablerer seg. Målet er å spre kunnskapen om hudpleie videre til kundene. Kunnskap, kvalitet og service er en viktig del av selskapets verdier, som synes i arbeidet de gjør, og det legges genuin stolthet i å ta hånd om kundene og levere mer enn forventet. Og det merkes – selskapets vekst er større enn noensinne og det er et stor behov for nye talentfulle ansatte som kan bli med på reisen sammen med engasjerte kollegaer i et spennende Nordisk selskap hvor muligheten for personlig og profesjonell utvikling er store.