Vil du være med å forenkle hverdagen til 80 000 sluttbrukere? - Oslo.

Sendt:
12.09.2017
Ansettelseform:
Heltid
Kontakt:
Aase Thuestad
Telefonnummer:
+47 902 95 287

Detaljer

Sendt:
12.09.2017
Sted:
Oslo
Kategori:
IT & telecom
Ansettelseform:
Heltid
Referansenummer:
104223543
Søknadsfrist:
Snarest
Kontakt:
Aase Thuestad
Telefonnummer:
+47 902 95 287

Beskrivelse

Vi er et stolt utviklermiljø med stor takhøyde og god stemning, og vi er ikke redde for å være litt annerledes enn resten av bransjen. Nå er vi på utkikk etter flere dyktige og nytenkende utviklere.

I Tripletex blir du utfordret, og du skal produksjonssette kode i løpet av den første uken. Vi releaser fortløpende forbedringer og ny funksjonalitet flere ganger om dagen, og dette krever et tett samarbeid mellom infrastruktur- og Java-utviklere. Hos oss vil du bli sentral i produktutviklingen fra ideen formes og til det ferdige produktet rulles ut i produksjon. Dette skaper en variert hverdag der du har stor påvirkning på mange forskjellige faser av produktutviklingen. Vi er et sterkt fagmiljø med gode betingelser, og vi tar imot alle nye utviklere med et åpent sinn. Du vil påvirke din egen hverdag og få full tillit fra første dag. Vårt kontor ligger sentralt i Oslo rett bak Stortinget.

Vi er i stor vekst og søker nå fem nye utviklere for å styrke vårt mål om å lage selvkjørende løsninger for våre kunder.

 

2 infrastruktur-ingeniører med følgende hovedoppgaver:

  • Være med å utvikle Tripletex’  PAAS-løsning for utvikling, test og produksjon.
  • Arbeide tett med overvåkning og logging for å sikre kontinuerlig drift for 80 000 kunder.
  • Konfigurasjonsstyring, kontinuerlig integrasjon (CI) og kontinuerlig produksjonssetting (CD) med container-teknologi i skyplattformer.
  • 1 QA-utvikler med følgende hovedoppgaver:

 

Kvalitetssikring av Tripletex-leveranser.

  • Tett samarbeid med utviklere og produkteier for å kvalitetssikre alle deler av utviklingsprosessen.
  • Utvikling og forbedring av manuelle/automatiske tester og rutiner.

 

2 Java-utviklere med følgende hovedoppgaver:

  • Utvikle funksjonalitet som forenkler hverdagen for våre kunder.
  • Ta teknisk og domeneeierskap for «din» del av Tripletex.
  • Løse komplekse problemstillinger og presentere løsninger for kunder.
  • Hvis du har erfaring med mobil-/app-utvikling, så er dette bra, for vi satser tungt på mobile løsninger. Vi har en webb-app med bred funksjonalitet, og vi jobber også med en ny app der vi fremhever kjernefunksjonalitet hos våre sluttbrukere.

 

Tripletex i Digi: https://www.digi.no/storylabs/annonse-mot-firmaet-som-tenker-annerledes-i-regnskapsverden/368066

 Organisasjonsbeskrivelse
Tripletex er et norsk selskap med over 20 000 kunder og 80 000 brukere. Firmaet startet opp i 2002 og tilbyr et komplett økonomisystem for alle typer bedrifter. Tripletex har mottatt flere utmerkelser og omtaler, senest som nasjonal vinner i European Business Award. Vi har i dag 75 ansatte på vårt kontor i Akersgata rett bak Stortinget. Vårt mål fortsetter å være å utvikle et økonomisystem som forenklere hverdagen til våre kunder! Vi ønsker å skape et papirløst kontor der brukere kan jobbe hvor de vil og når de vil. Tripletex er 100 % webbasert, med komplett løsning for mobil og nettbrett. All utvikling foregår i Norge. I tillegg til utviklingsavdelingen har vi dyktige selgere, faglig sterke og serviceinnstilte supportmedarbeidere, markedsavdeling og en god administrasjon.

Rekrutteringen gjøres i samarbeid med Dfind IT.