Vil du være med å revolusjonere måten bedrifter kommuniserer.

Detaljer

Publisert:
15.06.2020
Sted:
Oslo
Kategori:
Salg, markedsføring & reklame
Fagområde:
Seniorselger
Ansettelsesform:
Heltid
Referansenummer:
201294125
Søknadsfrist:
2020-07-15
Kontakt:
Lisa Pahapill
Telefonnummer:
41229987
Vi ser etter deg som søker en karriere innen salg og som ønsker å bli en del av et ambisiøst miljø med høyt tempo. Den rette kandidaten vil ha meget gode utviklingsmuligheter i selskapet. Vi er i dag et lite kontor med solide vekstambisjoner. Er du typen som ønsker å være med å påvirke og bygge et kontor i et marked med store muligheter? Vi er allerede godt etablert i Norge, men ser etter deg som ønsker å være med på reisen for å gjøre oss til den ledende aktøren innen videokommunikasjon, også i Norge.

I Dream Broker vil du få muligheten til å delta i alle ledd av salgsprosessen, fra prospektering og cold-calling til presentasjon, forhandlinger, avtaleinngåelse og kundeoppfølging med mersalg. Din oppgave blir å selge til beslutningstakere på toppnivå i både privat og offentlig sektor.

Se hvem vi er: https://dreambroker.com/channel/7dxvq3bd/x4as8ybi

Om Dream Broker

Dream Broker er et nordisk programvareselskap. Vi tilbyr en skybasert programvare for å lage, redigere, administrere, dele og analysere video. Vår visjon er å revolusjonere måten bedrifter kommuniserer på. Dream Broker har i dag 800 forretningskunder og mer enn 100 ansatte i Norden. Vi er markedsleder, med fokus på global ekspansjon via Sentral- og Vest-Europa. Hovedkontoret vårt ligger i Helsinki. Vi har lokale kontor i Oslo, Stockholm, København, Berlin og Amsterdam. Se www.dreambroker.com for mer informasjon.

Som person kjennetegner følgende deg:

 • Ambisiøs og resultatorientert
 • 1-5 år med salgserfaring
 • Høyere utdanning fra høyskole eller universitet
 • Sterk interesse for løsningsbasert salg mot bedrifter og høy grad av selvgåenhet.
 • Snakker norsk og engelsk flytende og besitter gode kommunikasjonsferdigheter
 • Du er positiv, deler vår lidenskap for salg og digital innovasjon, har en sterk entreprenørånd, og ønsker å være en del av et ungt og ambisiøst miljø.
Vi tilbyr deg

 • En sjanse til å bli en del av en begynnende global suksesshistorie, nå som Dream Broker har over 100 ansatte og er på vei ut i Europa.
 • Muligheten til å utfordre deg selv gjennom varierte og allsidige arbeidsoppgaver i en meget dynamisk organisasjon.
 • Et ambisiøst miljø med svært dyktige medarbeidere. Den rette kandidaten kan få muligheten til internasjonal karriere i Dream Broker.
 • Muligheten for kommersiell utvikling, og vi ser også etter deg som kan ta ansvar og gå inn i ledende posisjoner i Dream Broker.
 • Konkurransedyktige betingelser for den rette personen
Kjenner du deg igjen i denne beskrivelsen så hører vi gjerne fra deg.