Vil du være med å sparke deg til topps?.

Publisert:
14.06.2019
Ansettelsesform:
Heltid
Kontakt:
Tina Rønning

Detaljer

Publisert:
14.06.2019
Sted:
Oslo
Kategori:
Lager
Ansettelsesform:
Heltid
Referansenummer:
201230378
Søknadsfrist:
2019-06-21
Kontakt:
Tina Rønning

Beskrivelse

Du har kanskje sett forskjellige el-sparkesykler plassert rundt omkring i Oslo’s gater?

Vår kunde satser stort og utfordrer aktørene som allerede er på markedet. Vil du være med fra start og bidra til å bygge opp selskapet? Vi har flere forskjellige spennende stillinger å tilby.

For å lykkes i denne stillingen er det er forutsetning at du er lærevillig og trives med samarbeid. Vår kunde streber etter et åpent og inkluderende arbeidsmiljø, uavhengig av kultur, bakgrunn og erfaring.

Vi ser etter deg med stor arbeidskapasitet og fleksibilitet, samt vilje til å lære. Du bør være teknisk interessert og komfortabel med bruk av apper på smarttelefon.

Lageret holder til ved Alnabru i Oslo og arbeidsoppgavene vil i hovedsak være vedlikehold og montering av el-sparkesykler, samt feilsøking og –retting.

Det er en fordel om du har erfaring fra mekanisk arbeid, lager, bygg/anlegg eller annet «handywork», men det er ingen krav.

Vi har også behov for sjåfører (kl. B) som er komfortable med å kjøre store varebiler i Oslo’s trange gater. Som sjåfør skal du hente el-sparkesykler og kjøre dem til lageret, samt fra lageret og plassere de ut igjen. Hver sykkel veier ca 20 kg, så du bør være i god fysisk form og tåle tunge løft.

  • Vi kan tilby:
  • En spennende stilling i et selskap i vekst
  • Mulighet for karriereutvikling
  • Stor fleksibilitet
  • Et godt arbeidsmiljø med motiverte ansatte
Om dette høres interessant ut, ser vi frem til å motta din CV og søknad snarest. Alle søknader vil bli behandlet fortløpende.