kontakt

Luramyrveien 40
4313 Sandnes

400 21 400
stavanger@randstad.no

postadresse

Luramyrveien 40
4313 Sandnes

Ledige stillinger i Stavanger

Er du på utkikk etter jobb i Stavanger eller Rogaland? Hos oss finner du stillinger i alle kategorier og bransjer. Vi samarbeider med en rekke spennende selskaper med utfordrende stillinger på alle nivåer, i både privat og offentlig sektor. Første steg på veien til drømmejobben er å registrere din CVmitt Randstad, slik at vi enkelt kan komme i kontakt med deg når det dukker opp en stilling som matcher dine kvalifikasjoner. Vi anbefaler også at du søker på stillinger du finner interessante, samt at du oppretter et jobbsøk på siden for ledige stillinger, som automatisk holder deg oppdatert på stillinger som er relevante for deg.

Randstad Stavanger ligger sentralt plassert Luramyrveien på Forus. Vi er en veletablert leverandør av bemannings- og rekrutteringstjenester innen lager og logistikk, kontor og administrasjon, kundeservice og salg, for å nevne noen. Vi har sertifiserte rådgivere som bistår selskap i endring med omstilling og outplacement. I Stavangerregionen er vi også tilstede ved våre spesialistavdelinger i Dfind. Les mer om Dfind sine spesialområder her.

Vi leverer dyktige vikar-og konsulenttjenester i Stavangerregionen og Rogaland innen de fleste bransjer, og har mange attraktive arbeidsgiverer på vår kundeliste.

Stikk gjerne innom for en prat med en av våre ansatte som alle har lang erfaring fra bransjen. 

Ledige stillinger i Rogaland

se alle våre ledige stillinger i Rogaland