kontakt

Jernbanegaten 2
3110 Tønsberg

Telefon 33 74 40 70
Faks 33 74 40 79
tonsberg@randstad.no

postadresse

Jernbanegaten 2
3110 Tønsberg

support

Har du spørsmål vedrørende Mitt Randstad, registrering av CV eller en jobb du har søkt på? Du er velkommen til å kontakte vår support

til portalsupporten

Ledig jobb i Tønsberg

Er du på utkikk etter jobb i Tønsberg eller Vestfold? Hos oss finner du stillinger i alle kategorier og bransjer. Vi samarbeider med en rekke spennende selskaper med utfordrende stillinger på alle nivåer, i både privat og offentlig sektor. Første steg på veien til drømmejobben er å registrere din CVmitt Randstad, slik at vi enkelt kan komme i kontakt med deg når det dukker opp en stilling som matcher dine kvalifikasjoner. Vi anbefaler også at du søker på stillinger du finner interessante, samt at du oppretter et jobbsøk på siden for ledige stillinger, som automatisk holder deg oppdatert på stillinger som er relevante for deg.

 Kontoret vårt i Tønsberg håndterer hele distriktet, sammen med avdelingen i Larvik. Vårt kontor ligger sentralt plassert midt i byen. Du finner oss i det gamle jernbanestasjonsbygget. Vi dekker området innen de fleste bransjer, og har mange attraktive firmaer på vår kundeliste.

Stikk gjerne innom for en prat med en av våre ansatte som alle har lang erfaring fra bransjen

Ledige stillinger i Vestfold

se alle våre ledige stillinger i Vestfold