Jobbe som lege | Randstad
Bemanning och rekrytering inom sjukvård

jobb som lege?

Vi legger vår stolthet i å formidle leger som kan faget sitt ut og inn. De som vet hva som kreves når de kommer på jobb. Uansett om oppdragsgiver trenger spesialistkompetanse, hjelp til å drive en sengepost eller å korte ned operasjonskøer så har vi den rette personen.

Våre leger har topp kompetanse og møter kolleger og pasienter med omgjengelighet og respekt. Leger av ypperste kvalitet, som holder hodet kaldt når andre for lengst har mistet det.

Hos oss får du den opplæringen og oppfølgningen arbeidet krever. Vi kan tilby fleksibilitet og utfordringer, varierte arbeidsdager og konkurransedyktige betingelser. Vi er alltid på utkikk etter kandidater som bryr seg og som med profesjonell trygghet ønsker å gjøre en forskjell for andre mennesker.

Vi vet hva som kreves: Rett kompetanse til rett tid. Så enkelt. Så vanskelig. Høy kvalitet er viktig for både personell og pasienter. Derfor tror vi på skreddersøm. Slik bidrar Randstad Care og våre fantastiske kandidater til effektive og bedre helsetjenester i hele landet.

Vil du være med å skape bedre helsetjenester? I så fall hjelper vi deg gjerne med å finne oppdragene som passer for akkurat deg. Fyll ut dette skjemaet, eller ta kontakt med en av våre medarbeidere.

jobbe for Randstad